Jubileumi Csapathét

2012. október 8-14., Református Újkollégium

A 121. Dr. Vetéssy Géza cserkészcsapat nagyszabású programsorozatot szervez az újraalakulásának 20. évfordulójára, melyre szeretettel meghívunk Téged és az egész családodat!

A héten kiállítjuk az Újkollégium zsibongójába az országos vándorkiállítást. Aki kíváncsi egy őrsi gyűlésre, bátran látogasson meg minket az “Órarend” menüpont alatt található időpontok egyikén!

A családokra és az érdeklődőkre elsősorban pénteken és szombaton számítunk. Péntek délutánra a legnépszerűbb tábori programjaink közül válogattunk (vajon meg tudod szerezni a roxforti házad klubszobájának jelszavát?), szombatra pedig egy igazi családi kihívást tartogatunk (idén húsz éves a város legbefolyásosabb maffia klánja, a Vetéssy-klán – közeledik az évforduló, de a felhőtlen ünneplést beárnyékolja az, hogy eltűnt a klán agytrösztje, a Szállító…)! A tábortüzet a belvárosban, az iskola udvarán gyújtjuk meg, az őrsök már a szokásos kreativitásukkal készülnek az ott előadandó műsoraikra.


Az egyenruhás napokra (hétfőre és keddre) azok a cserkészeink, akiknek nincs egyenruhájuk és/vagy nyakkendőjük, egyszínű (khaki, vagy ahhoz hasonló) pólóba jöjjenek!

Pénteken 18:00-kor lesz a bemutatkozás. A lelki ösvény 18:30-kor indul 1-2 fős, a meseerdő pedig 20:00-kor indul 3-6 fős turnusokban. A táncház 20:30-kor kezdődik. A teaház, a beszámolók és a beszélgetések folyamatosan “működnek”.

Szombaton 14:45-től gyülekezünk az iskolaudvaron, amit a Tóth Endre termen, vagy az uszodaportán keresztül lehet megközelíteni. Az akadályverseny 15:00-kor kezdődik és 17:00-ig tart Kecskemét belvárosában. A programot eső esetén is megtartjuk, hozzatok magatokkal esőkabátot, vagy esernyőt! 18:00-kor van vége az udvaron, az eredmények megszületése után pedig megtartjuk a tábortüzünket.


  • Egész héten: Nyílt őrsi gyűlések. Országos vándorkiállítás. Szolgálat a reggeli istentiszteleteken.
  • Hétfő: Cserkészegyenruhás nap az általános iskolában.
  • Kedd: Cserkészegyenruhás nap a gimnáziumban.
  • Péntek: (18:00) Vetítés, beszámolók és vérbeli cserkészprogramok mindenkinek: teaház, táncház, meseerdő és lelki ösvény.
  • Szombat: (15:00) Családi akadályverseny a belvárosban. (18:00) Hamisítatlan cserkésztábortűz az udvaron.
  • Vasárnap: (11:00) Bemutatkozás és szolgálat az istentiszteleten.
meghívó
0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Érdekel Folyamatban... Siker! Nem sikerült