121. Dr. Vetéssy Géza
cserkészcsapat

Korosztályos igények

Rendszeres programjainkat mindig az adott korosztály igényeihez igazítjuk. A legfiatalabb farkaskölyköket és kiscserkészeket rengeteg játék, míg az idősebb kószákat és vándorokat már komolyabb kihívások várják.

Korosztályainkról többet is megtudhatsz a Rólunk oldalon.

Kisközösségi rendszer

A fiatalokkal 6-10 fős őrsökben foglalkoznak középiskolás és egyetemista vezetőink, így garantálva, hogy egy életre szóló baráti közösség alakuljon ki közöttük.

Kecskeméti cserkészet

Cserkészcsapatunk, a 121. Dr. Vetéssy Géza cserkészcsapat Magyarország egyik legnagyobb cserkészcsapataként a Kecskeméti Református Újkollégium épületében működik - de tagjaink majdnem fele más iskolából jön el hozzánk.

A városban három cserkészcsapat is aktív: rajtunk kívül megtalálod még a Piarista Gimnáziumban a 118. Kalazancius cserkészcsapatot, valamint a Szent Imre Általános Iskolában a 878. Hatvani Pál cserkészcsapatot.

Cserkészet Magyar­országon és külföldön

Ha más városban lennél cserkész, akkor keresd fel a Magyar Cserkészszövetség honlapját, hiszen Magyarországon több mint 200 cserkészcsapat várja az érdeklődőket!

Nemcsak idehaza, hanem a környező országokban, sőt, más kontinenseken is működnek magyar cserkészcsapatok - a részletekért keresd meg a Magyar Cserkészszövetségek Fórumát!

Programjaink

Túrák, táborok, sport, játékok, készségfejlesztő és közösségépítő alkalmak.

Következő programjaink részleteit keresd a Naptár oldalunkon!

Tetszik?

Gyere, és légy tagja egy életre szóló közösségnek!

Csatlakozz!

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Érdekel Folyamatban... Siker! Nem sikerült