Előtábor 2024

Dátum: 2024. június 30. – július 04.

Helyszín: Csemő

Résztvevői korosztály: 8. évfolyamtól

Indulás: június 30-án, délután a kecskeméti vasútállomásról.

Utazás: tömegközlekedéssel. Az utazáshoz szükséges jegyeket mindenki magának veszi meg (oda-vissza). Ajánljuk az országbérlet használatát. A részleteket hirdetni fogjuk, figyeljék a szokásos fórumainkat!

Érkezés: július 04-én, az esti órákban a kecskeméti vasútállomáshoz (aki nem marad velünk cserkésztáborban).

Étkezés: Az első két napra kell élelmet hozni. (az első központi étkezés július 1. hétfő vacsora)

Szállás: sátorban, függőágyban.

Tábordíj: 14000 Ft. A tábordíjat a táborban szedjük be, készpénzben. Aki nem marad végig, annak 3000Ft a napidíj. Azoknak, akik előtáborban és csapattáborban is végig részt vesznek, az előtábor díjának felét kell csak befizetni.

Felszerelés: Segédlet itt található.

Jelentkezés: Jelentkezni a szokásos űrlapon lehet, minél hamarabb, ezzel könnyítve a szervezést.

Az előtáborozóknak ajándékba pólót készítünk, ehhez a jelentkezési űrlapon be kell írni a megjegyzésekhez a póló méretét (S, M, L, XL).

A táborokban való részvétel feltétele a 4 napnál nem régebbi egészségügyi szülői nyilatkozat (letölthető innen), amit induláskor át kell adni a vezetőknek. Aki allergiás és/vagy gyógyszert szed, hozzon magának elegendő készletet, és az indulásnál közölje, valamint a fenti eü nyilatkozatra is írja rá pontosan a részleteket!

Ha a résztvevő különleges étrendet igényel, akkor azt az eü nyilatkozaton és a jelentkezési felületen is jelezzék, hogy főzés szempontjából tudjunk készülni!

A táborozóknak idén is megszervezzük az éjszakai túrát (dropout), melyre a 18 éven aluliaknak szülői engedély szükséges. Az engedély szabad szöveges megfogalmazású, pl.: „Alulírott AB engedélyezem CD gyermekemnek, hogy a 2023. június 26. és június 30. között megrendezésre kerülő előtábor Dropout nevű programján egyedül / X fős csoportban részt vegyen.”

A részleteket a későbbiekben még pontosítjuk, ha kérdés akad keressetek a szatmari.lacko@gmail.com email címen, vagy messengeren!

Jó munkát!

Szatmári László

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült