TAGDÍJ 2022/2023

Éves tagdíj:10 000 Ft/fő

Befizetési határidő:2022. december 31.

Bankszámlaszám: Robert Baden-Powell Alapítvány,10402506-50526765-72651003 (K&H Bank Zrt.)

Közlemény:"tagdíj+támogatás" + név + születési év

Pl.:"tagdíj+támogatás Minta Tamás 1992".

Az első rész mindenféleképpen legyen benne. Ha egyszerre több gyermeknek fizetik be, a neveken és évszámokon lehet rövidíteni, de egyértelműen felismerhetőnek kell maradniuk (pl. "tagdíj+támogatás MintaTamás92Csaba96").

A kötelező rész 5000 Ft éves tagdíj, melyet továbbfizetünk a Magyar Cserkészszövetségnek. A fennmaradó 5000 Ft csapattámogatás, melynek befizetése nem kötelező. Ha bárkinek bármilyen gondja merülne fel a tagdíjfizetés kapcsán, keressen minket bizalommal a kapcsolat@vetessy.hu e-mail címen!

Van lehetőség többgyermekes család esetén támogatás kérésére, ez esetben írjanak a kapcsolat@vetessy.hu címre!

Aki a kitűzött határidőig nem fizeti be a tagdíjat, felszólítható annak befizetésére, és ha ezt elmulasztja, inaktív státuszt fog kapni az ECSET rendszerben.

A Magyar Cserkészszövetség tagjai viselhetik a cserkészegyenruhát és a nyakkendőt (fogadalomtétel után). Csak a tagdíjat fizetett aktív tagjaink vehetnek részt a nyári táborainkon és a szövetségi programokon (pl. kerületi programok, vezetőképzések); valamint egy kedvezménykártyát is kapnak. A fogadalmat még nem tett fiatal tagjaink után nem kell tagdíjat fizetnünk, a teljes összeg támogatásként számolható.

A Robert Baden-Powell Alapítvány célja a 121. Dr. Vetéssy Géza cserkészcsapat fenntartása - a csapattámogatást is erre használjuk fel. Többek között gondoskodnunk kell az őrsi foglalkozásokhoz és a programokhoz szükséges eszközök beszerzéséről (hogy ne az őrsvezetőink zsebpénzét kelljen rááldozniuk), a csapatszertár fejlesztéséről és karbantartásáról (pl. közösségi sátrak, szerszámok, tábori és konyhai eszközök stb.), a rászorulók programtámogatásáról. A Kecskeméti Református Egyházközségtől kaptunk egy pincehelyiséget csapatotthonnak, azonban az állapota nagyon rossz, így még rengeteg munkát (és pénzt) kell rászánnunk - jelenleg kiemelt területként kezeljük ezt a témát.

Ha megengedhetik maguknak, hálásan fogadunk akár nagyobb összegű támogatást is - Köszönjük!

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült