Őszi portya 2020.

2020. október 23-24-én kétnapos őszi portyára indulunk a Börzsönybe cserkész (5-7. évfolyam), illetve kósza (8-11. évfolyam) korosztályú cserkészeinkkel, ahova természetesen idősebb tagjainkat is szeretettel várjuk. (Lásd lentebb.)

Gyülekező: október 23-án, pénteken 6:30-kor a vasútállomáson. (A vonat 6:48-kor indul.)

Érkezés: október 24-én, szombaton 19:10-kor a vasútállomásra. (Szokolyáról a 16:00-kor induló vonattal utazunk.)

Költségek: menetjegy (Kecskemét–Szokolya; oda–vissza diákjegy másodosztályra, helyjegy nélkül összesen 2×1595 Ft) + szállásdíj (2500–3000 Ft között). A menetjegyről mindenki maga gondoskodik. A reggeli sorban állást elkerülendő javasolt a jegyet korábban vagy online megvásárolni és otthon kinyomtatni. (Ráadásul utóbbi lehetőség választása 10%-os kedvezményre jogosít.)

Szükséges felszerelés: kétnapos portyafelszerelés, maszk, kézfertőtlenítő, a két napra elegendő élelem, valamint cserkészegyenruha.¹

Jelentkezni a szokásos űrlapon lehet; aki tudja, hogy részt tud venni, az lehetőség szerint minél hamarabb kerítsen sort erre a szervezés megkönnyítése érdekében.

(¹Az egyenruha alatt cserkészinget értünk. Cserkészinget (például) ezen az oldalon lehet beszerezni – ugyanakkor elsősorban a kisebbek számára nem elvárás a szabvány cserkészing, hiszen vélhetően hamar túl kicsivé válna, így részükről egy drapp, homokszínű ing vagy a csapatpóló is megfelel.)

Idősebbeknek

Annak, aki valamilyen oknál fogva nem tud részt venni az egész programon, de 23-án, pénteken szívesen túrázna velünk, annak is van lehetősége csatlakozni. A Budapesten csatlakozni kívánó vándor és fészekrakó korosztályú tagjainkat pénteken legkésőbb 8:30-ig várjuk a Nyugati pályaudvarra, 8:40-kor indulunk tovább.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült