IX. Éjszakai Hadijáték

,,Bejutottunk! Végre! Határtalan az öröm… vagyis lenne, ha tudtuk volna mi vár ránk. Pedig az ember azt hinné, hogy a bombáktól szétszabdalt, kietlen világnál nincs rosszabb. Kint, az egyetlen hosszútávú reménye az embernek ha be jut az Oázisba, az egyetlen hely a földön, ahol ismét embernek érezheted magad. Az Oázis csak csekély létszámot tud ellátni, ezért a bent lévők 20 méter magas kerítéssel zárták el magukat a világtól. Egyészen a Nagy Napig elérhetetlen volt, a bejutás. A Nagy Napon a kívül rekedtek egész hordája támadta meg a kerítést, egyszerre több helyen. Sokan odavesztek, de velem együtt jó páran sikeresen bejuttunk, a kerítés nagyja meg megsemmisült. Azt hittük a paradicsom vár ránk, de ez talán a kinti világnál is rosszabb. Kiderült, hogy az Oázist több kerítéssel vonták körül. Mi csak a külső Zónában, az Engedélyeztető helyen vagyunk. Ide azok jutnak, akiket az Oázisban meghaltak pótlására választanak ki, de nekik is számos vizsgálaton kell átesniük, megkapni az engedélyeket, mire bekerülnek. A következő Zóna, ettől elválasztva egy igazi fal veszi körül. Egy monstrum. Ezt nem lehet áttörni. Szóval akik a Nagy Napon bejutottunk az Engedélyeztető Zónában várakozunk, és próbáljuk a megfelelő iratokat beszerezni. Párba álltunk, mert csak így állítanak elő engedélyt. Mivel az engedély igen ritka, vadászunk azokra, akiknek van. Ez megint nem más, mint élet-halál harc. Ráadásul kerítés megrongálása miatt egyre több Zombi is ide talál. Kész agyrém. Barátom, szerezz engedélyt, kerüld el a többieket vagy vadászt le őket, és fuss el a Zombiktól!”- egy túlélő jó tanácsa

FIGYELEM! A külső Zóna kerítésének megsemmisülése miatt az Engedélyeztető Zónából az emberek átvétele leállt. A kerítés helyreállítása folyamatban. Az átvétel folytatódik, az lentebb említett időpontban, de szigorúan csak minden engedéllyel rendelkezők számára!

Gyülekező, 2020 Január 31. Pénteken 19:00-kor az Árkádok alatt.

Feltétlen szükséges egy nyakkendő, egy kis szütyő (amiben elfér pár apró tárgy). Célszerű sötét ruhában megjelenni.

A várakozás hosszú lehet, szóval a megfáradt embereknek bent alvás lehetősége nyitott, ehhez szükséges hálózsákot, polifomot mindenki maga hozza! Nem különben az ételt, italt!

Barátot, ismerőst lehet hívni, de előtte szólj nekem!

Az Oázis vár téged!

Oázis vezetője,

Matula Árpád

[https://www.facebook.com/events/3341461135927594/]

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült