VIII. Éjszakai hadijáték

,, Főzés közben, kinézek az ablakon. A tájat nézem… nézném, ha lenne. Csak a kietlen pusztaságot látom. Bezzeg régen, minden zöld volt, fák és a bokrok váltották egymást, ma már csak a földbe mélyedt tölcsérek emlékeztetnek, hogy bombák pusztították el a vidéket. Emlékszem, amikor megláttam az első atombombát felrobbanni… Ma már csak az Oázisban vannak zöld növények, ha egyáltalán létezik a hely. A társam- aki az ajtóban őrködik- szól, valakik jönnek. Felkapom a fegyvert. Ebben az embertelen világban, mindenki egymás életére tör, olyanokért, ami anno alap dolgok voltak. Felkészülők az összecsapásra. Egy kósza gondolat fut át, miért ne próbálnánk szövetkezni, de a következő pillanatban elvetem. A társam izgatott, oda veti nekem, hogy ma újabb győzelmet aratunk. Győzelmet? Itt nincs győztes, se vesztes, csak halott és túlélő.”- egy túlélő naplójából

FIGYELEM! Minden 121-es szektorban élő embernek kihirdetik, hogy az Oázisban megüresedett 2 hely. Az Oázisba vezető térképet, 2019. március 30-án bocsájtjuk köznyilvánosság elé.

Gyülekező, 2019 március 30-án 18:00-kor az Árkádok alatt.

Belépéshez szükséges egy nyakkendő, egy kis szütyő (amiben elfér 5 apró tárgy). Célszerű sötét ruhában megjelenni.

A megfáradt embereknek (ha túlélik) bent alvás lehetősége nyitott, ehhez szükséges hálózsákot, polifomot mindenki maga hozza! Nem különben az ételt, italt!

Barátot, ismerőst lehet hívni, de előtte szólj nekem!

Az Oázis vár téged!

Oázis vezetője,

Matula Árpád

https://www.facebook.com/events/242687859992968/

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült