Évzáró vezetői hétvége Tiszaugon

Péntek este baljós felhők gyülekeztek az égen, de az eső szerencsére nem zavarta meg a Tisza árterében folyó lasertag mérkőzést. Lassacskán megérkezett mindenki, és közben azért elkaptunk egy nagyobb zivatart, de a vizes fűben csak izgalmasabb lett a játék. Sötétedés után pihenésképp még sétáltunk egyet a településen, élvezve a felfrissült levegőt és a csendes természetet.

Szombaton délelőtt a nem túl korai ébresztő után szekcióbeszélgetéseken néztük át a fontosabb megbeszélnivalókat. Laci és a kósza tábori csoport közben elkészítette a chilis babot, melyet ebédre szinte teljesen el is pusztítottunk.

A délutáni kötetlen programban mindenki megtalálta az ínyére való elfoglaltságot: kenuzás (néha jégesőben), spaceteam, foci, tiszavirágzás, társasjátékozás, pihenés.

Este egy közös tömegfrizbicicázást követően Marci és András tüzet raktak, majd nyárson sütögettünk. A társaság megtalálta a módját a varázstűz készítésének, néhányan pedig a stégen élvezték a hétvége utolsó estéjének nyugodt hangulatát.

A hosszúra nyúlt éjszaka után páran a hajnali busszal befutottak az évzáróra, a többiek pedig az utolsó délelőtti járattal hazaindultak. A vándorok összepakoltak és feltakarítottak, majd a kisbusszal hazaszállították a felszerelést.

Készültek fényképek és videók, de azokat csak Instagram sztoriban publikáltuk - úgyhogy megéri követni minket: https://instagram.com/vetessy

Jó munkát!
bansz

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült