Gyorsasági olimpiai árverés

2016. szeptember 24-én összegyűlt a kósza raj közel 30 legelszántabb tagja, hogy megmérettesse magát egy új versenyszámban, amely a gyorsasági olimpiai árverés volt. A selejtező néhány lelkes szponzor segítségével jöhetett létre, akik elmagyarázták a szabályokat és felügyelték azok szabályos menetét.

A jelentkezők kisebb csapatokba lettek osztva, majd kaptak egy-egy térképet, melyen Kecskemét belvárosa volt látható, azon pedig 20 helyszín lett bejelölve. Ezeken a helyszíneken a szemfülesek olimpiai krediteket találhattak. Viszont ezeket nem volt elég összegyűjteni, meg is kellett őket óvni: ha két vetélytárs találkozott egymással és az egyik elkapta a másikat, akkor a kevesebb kredittel rendelkező játékos elnyerte vetélytársa egy korábban megtalált kreditjét. A gyűjtögetésre összesen 45 perce volt a csapatoknak.

Ezt követte az árverés, ahol a szponzorok által képviselt termékekre lehetett licitálni az összegyűjtött kreditekkel: gyümölcsök, csokoládék, szirupok, puding, üdítők, tejszínhab és a többi. Az összegyűjtött alapanyagokból bögrés sütemények készültek, így célszerű volt a legízletesebb és legértékesebb darabokat elnyerni a többi csapat elől.

Végül, mindenki jóízűen elfogyasztotta a megszerzett jutalmát, nem volt két egyforma sütemény.

Kíváncsian várjuk a szponzorok visszajelzését, hogy sikeres volt-e a az új olimpiai versenyszám tesztelése. Ha igen, akkor a kósza rajra lehet számítani az éles helyzetben is. Ha pedig fejlesztésre szorul, akkor vállaljuk a további teszteléseket!

Jó munkát!
Tóth László
rajparancsnok

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült