Köszönjük a tábori segítséget

Támogatóinknak

Köszönjük a sok-sok élelmiszer támogatást (gyümölcsöket, lekvárt, kekszet, és a többi finomságot) a szülőktől és családtagoktól.
Kifejezetten köszönjük a nagyobb mennyiségeket: a krumplit a Takaró családtól, a kukoricát Pruszkai Gizellától (Kecskeméti Konzerv Kft.), valamint a táborindító ellátmányt Mészáros Jánostól (Kecskeméti Egyházközség Konviktusa).

Köszönjük az egész kiscserkésztábor alatt a helyszíni segítséget Somodiné Triesz Orsolyának.

Köszönjük a kiscserkésztábori teherautós segítségnyújtást Csengery Zsoltnak, valamint a csapattáborra Leviczky Cirillnek (Kecskeméti Szakképzési Centrum).
Köszönjük a további szállítási felajánlásokat is, melyeket végül nem használtunk ki.

Köszönjük a Makkoshotykai Önkormányzatnak a támogatást és az erőforrások biztosítását.
Köszönjük Vitányi Márknak a csapattáborunk fantasztikus táborhelyét.
Köszönjük a Károlyfalvai Katolikus Plébániának, hogy fedett szállást biztosítottak őrseinknek a portyán ránk törő vihar ellen.

Köszönjük mindenkinek a tábori értékelés kitöltését (akár még most is kitölthető, ha valaki szívesen segítené a programjaink fejlődését).

Vezetőinknek

Sok idő eltelt a tábor óta, és reméljük, hogy mindenki megszerette azóta az esőt. :)

Szeretnénk így utólag is köszönetet mondani mindenkinek, aki segített a táborainkban. Köszönjük azoknak, akik a teherautóknál pakoltak, azoknak, akik kcs táborban tevékenyen részt vettek, mind az őv-knek, mind a segítőknek.

Köszönjük a csapattábor előtáborosainak a sok szép építményt és a szorgalmas munkát. Köszönjük az őv-knek, és mindenkinek, aki valamiben segített, akár programoknál, akár a gh-n, akár bármely pontján a tábornak.
És köszönjük mindenkinek az utolsó napi kitartó munkát.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Érdekel Folyamatban... Siker! Nem sikerült