Tavaszi portya az Országos Cserkésznapra

2016. április 23-án (szombaton) tavaszi portyára megyünk Nagykovácsiba, az Országos Cserkésznapra a kiscserkész (3-4. osztály) és a cserkész (5-7. osztály) rajjal.

  • Gyülekező: 06:30-kor a kecskeméti vasútállomáson. A vonat 6:48-kor indul.
  • Érkezés: 20:10-kor vagy 21:10-kor a kecskeméti vasútállomásra. Az érkezés pontos időpontját a honlapunk főoldalán jelenítjük meg a villámhírek között.
  • Cucclista: Hideg ennivaló, esőkabát, cserkészegyenruha, diákigazolvány, TAJ szám, kulacs, pénztárca. Kiscserkészek kék pólóban jöjjenek!
  • Költségek: 1150 Ft (budapesti közlekedés és részvételi díj) + vonatjegy, amit mindenkinek magának kell megvennie (Kecskemét-Budapest retúr diákjegy, másodosztályra, 2550 Ft). A vonatjegyet a reggeli sorban állás elkerülése végett célszerű az utazás előtti napokban vagy online megvásárolni.
  • Jelentkezés: Április 22-ig az őrsvezetőknél.

A részletes program megtalálható a hivatalos meghirdetésben. A regisztrációs lapot a vezetők töltik ki a rajparancsnokokkal egyeztetve.

A Robert Baden-Powell Alapítvány önkéntesei most is igényelhetik az 500 Ft-os támogatást, de a támogatási igényről előre tájékoztatni kell a kuratórium elnökét. A támogatást csak az önkéntes szerződéssel rendelkező vezetők vehetik igénybe, ennek részleteiről szintén a kuratórium elnökénél lehet érdeklődni.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült