2015-ös nyári táborok részletei

  • Helyszín: Bernecebaráti
  • Előtábor indulás: június 27-én reggel az előre egyeztetett módon. A teherautó bepakolása június 26-án lesz a délutáni órákban.
  • Kiscserkésztábor indulás: június 30-án 7 órakor különbusszal a színháztól.
  • Kiscserkésztábor érkezés: július 3-án 19 órára a színházhoz.
  • Csapattábor indulás: július 3-án 7 órakor a színháztól.
  • Csapattábor érkezés: július 12-én az esti órákban a Piarista Gimnáziumhoz.

Étkezés: Az első napra kell élelmet hozni. Édességet is csak egy napra, mert nem tudjuk hol tárolni, így este meg kell ennünk mindet.

Részvételi díj: Korábbi cikkben részletezve. A fennmaradó összeget induláskor gyűjtjük.

Szállás: Sátorban.

Programok: Táborainkban az egyes korosztályoknak megfelelő élvezetes programokat nyújtunk. Pl. kirándulás, kézművesség, meseerdő, akadályverseny, számháború, méta, vízi csata, próbázás, tábortűz stb.

Felszerelés: cserkészegyenruha (cserkészing, nyakkendő), melegítő, rövidnadrág, póló, hosszúnadrág, pulóver, sapka, esőkabát, pizsama, fehérnemű, zokni, fürdőruha, törölköző, tisztálkodási szerek (szappan, fogkefe, fogkrém), naptej, hálózsák, polifoam, kispárna, alvós maci. Szennyesnek zacskó. Minimum két pár zárt cipő (ebből egyik túrázásra is alkalmas, pl. bakancs), szandál, papucs (fürdéshez és vizes programokhoz). Étkezéshez: fém vagy műanyag tányér, bögre/pohár, kanál, villa, kés, konyharuha, csajkazsák (amiben ezeket tárolja), kulacs. Zseblámpa (új és tartalék elemekkel), szúnyog- és kullancsriasztó, Fenistil kenőcs, cserkészfüzet, íróeszköz, varrókészlet, zsebkendő, őrsi zászlók. Diákigazolvány, TB kártya (fénymásolat) és ezek tárolására egy pénztárca. Kis hátizsák a túrához. Kiscserkészeknek fehér pamut póló batikoláshoz.

(Jó tudni, hogy a csapattábor során egy napra Szlovákiába is átmegyünk, ezért a táborba érvényes útlevelet vagy személy azonosító igazolványt is kell hozni. Az utóbbit 14 év alattiaknak is lehet igényelni ingyenesen az okmányirodákban. Kiscserkészeknek nem kell.)

Mindezt hátizsákban és nem gurulós bőröndben/sporttáskában!

Aki bármilyen élelmiszert fel tud ajánlani (krumpli, hagyma, zöldség, gyümölcs, lekvár...), azt szívesen vesszük!

A táborokban való részvétel feltétele a 4 napnál nem régebbi egészségügyi szülői nyilatkozat (letölthető innen), amit induláskor kell átadni a vezetőknek. Aki allergiás és gyógyszert szed, hozzon magának és legkésőbb az indulásnál közölje!

Kérjük a szülőket, hogy gyermekük ne hozzon mobiltelefont a táborba (tölteni nem tudjuk őket). A kapcsolatot a szokásos csatornákon keresztül lehet tartani: a tábor vezetői elérhetőek lesznek a kijelölt időszakban (20:00 és 21:00 között), valamint a tábori hírmondó tudósít majd a fontosabb eseményekről.

Fel-nem-szerelés: MP3-lejátszó, magnó, elektromos játék. Táborunk célja, hogy a résztvevők kiszakadjanak a mindennapi civilizációs környezetből. Ehhez kérjük együttműködésüket.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Regisztráció Folyamatban... Siker! Nem sikerült