Tavaszi portya 2014.

Örömmel tájékoztatlak, hogy tavasszal a csapatunk túrázni megy. Idén Magyarország gyöngyszemén, a Tihanyi-félszigeten vetjük meg lábunkat és szerzünk új ismereteket, mellyel cserkésztudásunkat bővítjük.

A túra április 26-án (szombaton) lesz, különbusszal megyünk, gyülekezni a színház előtt fogunk 6:15-kor, érkezésre pedig az esti órákban számíthatunk. Hozz magaddal hidegélelmet és egynapos túrafelszerelést! Jelentkezni 2500 Ft befizetésével tudsz április 18-ig, melyet őrsvezetődnél vagy Zsuzsa néninél, illetve Tamás bácsinál tudsz befizetni, névvel ellátott borítékban. Tagdíjat fizetett csapattagjaink továbbra is igénybe vehetik az alapítványunk szociális és testvértámogatását, ehhez a kérvényt innen lehet letölteni.

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed merül fel, keresd bátran Halasi Gábort, vagy kérdezd őrsvezetődet, vagy látogasd meg honlapunkat!

A túra során Sajkodtól indulva Újlakon keresztül Tihanyig mindent bejárunk majd, csúcsokat mászunk, nádason és gejzírmezőn keresztül bandukolunk. Számítunk Rád is!

Jó munkát!

Szabó Zsuzsanna cspk., Halasi Gábor őv.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült