Kiscserkész tanyázás 2013.

Izsák, 2013. június 27-30.

Indulás: 2013. június 27-én (csütörtökön) 8:00-kor különbusszal a színháztól.

Érkezés: 2013. június 30-án (vasárnap) 14 órára várunk minden szülőt szeretettel a táborba. (Az 52-es út 23. km-énél levő buszmegállónál kell Kecskemétről jövet balra egy földútra lefordulni.) Ha nem tudnak kijönni és nincs más család, aki hazavinné a gyermeket, még jelentkezéskor tájékoztassanak minket, hogy megszervezhessük a hazajutását!

Programok: kirándulás, kézművesség, meseerdő, akadályverseny, számháború, vízicsata, próbázás.

Étkezés: az utazáshoz mindenki két étkezésre elegendő élelmet hozzon magával, a táborban napi ötszöri étkezést biztosítunk.

Költség: 8000 Ft, melyet zárt, névvel ellátott borítékban kérünk Palotásné Kaszás Edinánál befizetni (1.d osztály, M16-os terem). Az összeg magában foglalja a teljes ellátás és a programok költségeit. Határidő: 2013. június 14.

Felszerelés: a négy napra szükséges ruházaton és tisztálkodási felszerelésen túl szükség van hálózsákra, polifoamra és az étkezésekhez szükséges eszközökre (tányér, kanál, kés, villa, pohár). Kell még diákigazolvány és TB kártya (fénymásolat). Az orvosi igazolás helyett elég a szülőnek egy 4 napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatot kitöltenie.

A Tábori Hírmondó a kiscserkész tanyázás alatt is folyamatosan működik!

Felnőtt vezetők: Szabó Zsuzsanna, Palotásné Kaszás Edina.

Őrsvezetők: Csontos Anna, Csősz Gábor, Károssy Száva, Lombos Áron, Molnár Blanka és Tóth Luca.

Letölthető a meghirdetés és az egészségügyi nyilatkozat.


A tábor megközelítése:


View Kiscserkésztábor in a larger map
0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült