SHIELD – 121. sz. „KÓSZA BOGYÓ” fedőnevű küldetés titkos aktája

A SHIELD értesülései szerint a HIDRA nevű szervezet ismét megsemmisítő csapásra készült világunk ellen. Ennek megakadályozására 2012. október 20-án 19:00-kor néhány, mindenre elszánt kósza Kecskemétre utazott, hogy feladatukat megkapva kezdetét vehesse egy világszintű mentőakció. Legelőször fényképes dokumentációk készültek a kószákról, így az akció után könnyen felmérhető volt a veszteségek listája. :)

A küldetés: bejutni a HIDRA védett főhadiszállására, majd hatástalanítani a központi számítógépet. A feladat elvégzéséhez az őrsökre bontott mentőcsapatoknak a HIDRA szervezetbe beépült SHIELD ügynökökkel kellett felvenniük a kapcsolatot, akik fontos eszközöket és információkat adtak át az nekik.

Az őrsök sohasem voltak egyedül. Szükség esetén felhívhatták a SHIELD Tudakozót, ahonnan segítséget kérhettek, ha valahol elakadtak, vagy épp veszélyhelyzetben érezték magukat. A Tudakozó ügynökei mindenre fel voltak készülve, az eseményeket pontról pontra követték, így az irányítás biztos kezekben volt. Az éjszaka folyamán az őrsök megszerezték az ellenség főhadiszállására való bejutáshoz szükséges kulcsokat és jelszavakat, továbbá a számítógép hatástalanítására szolgáló adathordozókat és kódokat.

Az este végén minden szál összeért és a küldetést is sikeresen teljesítették, így a világ (és a "jakós doboz") ismét megmenekült. A SHIELD vezetősége kitüntette az akcióban részt vett ügynököket és új tagokkal bővítette az ügynökség létszámát. Ezután lehetőség volt a jól megérdemelt pihenésre, de a kószák egy része időt és energiát nem sajnálva tovább edzették magukat egy maratoni puszicsatával, néhányan megcsodálták a tiszteletükre rendezett csillaghullást (de lehet, hogy csak Thor szórakozott velük), mások pedig a sötétben Slender Man-t kergettek. Ez mind nem jöhetett volna össze, ha a SHIELD vándor ügynökrészlege nem épült volna be a HIDRA szervezetébe. Ezúton is köszönet Nekik!

Az este többi részlete SZIGORÚAN TITKOS. De egy biztos: ha bármilyen megoldhatatlan problémája lesz a jövőben a Földnek, ki fogja segíteni a KÓSZA RAJ!

A fotók pedig a galériánkban vannak.

Tóth Laci, rajparancsnok

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Regisztráció Folyamatban... Siker! Nem sikerült