Csapattábor 2012.

csapattabor2012logo
Elérkezett a Galaktikus Köztársaság fennállásának 20. évfordulója!
A szenátus nagy örömmel hívja meg a galaxis minden lakóját a peremvidéken innen és túl, hogy ezt együtt ünnepeljük meg
2012. július 6. és 15. között
Bozsokon!

Jelentkezés június 15-ig a szenátoroknál (Szabó Zsuzsannánál, vagy Telekes Tamásnál) 5000 kredit (Ft) befizetésével a Központi Galaktikus Bankba. (A jelentkezési lap letölthető a cikk végén.)

Indulás 2012 július 6-án péntek reggel 7 órakor a színház elől különbusszal. Idén is lesz biciklis kiutazás és előtábor.

Érkezés 2012. július 15-én vasárnap az esti órákban.

A szülőknek és az érdeklődőknek idén is tudósít a Tábori Hírmondó!

Egészségügy: minden táborozó hozzon 4 napnál nem régebbi szülői nyilatkozatot (letölthető a cikk végén, vagy kérhető a vezetőktől), hogy táborozásra alkalmas! Aki allergiás és gyógyszert szed, hozzon magának és az indulásnál legkésőbb közölje!

Az ünnepség költsége 15000 kredit. Aki már befizette az 5000 kredit előleget, az a fennmaradó 10000 kreditet az induláskor adja át! Az éves tagdíjat is hozza (2000 kredit), aki még nem fizette be!

Felszerelés: cserkészegyenruha (ebben utazunk), cserkészing, nyakkendő, melegítő, rövidnadrág, póló, hosszú nadrág, lézerkard, pulóver, sapka, esőkabát, pizsama, fehérnemű, zokni, plüsswookie, fürdőruha, törölköző, tisztálkodási szerek, ezeréves sólyom, hálózsák, polifoam. Szennyesnek zacskó. Cipő, szandál, vagy papucs. Étkezéshez: műanyag (vagy fém) tányér, bögre, kanál, villa, kés, konyharuha, csajkazsák (amiben ezeket tárolja). Zseblámpa, szúnyogriasztó, Fenistil kenőcs, cserkészfüzet, íróeszköz, varrókészlet, zsebkendő.

Amit nem kell hozni: MP3-lejátszó, magnó, elektromos játék, lépegető. Amennyiben mobiltelefont hoz a cserkész, felelősséget nem vállalunk érte, tölteni nem tudjuk, naponta 19 és 20 óra között van lehetőség telefonálásra.

Aki bármilyen élelmiszert fel tud ajánlani (krumpli, hagyma, zöldség, gyümölcs, lekvár...), azt szívesen vesszük!

Térkép képe

Letölthető a meghirdetés és az egészségügyi nyilatkozat.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Érdekel Folyamatban... Siker! Nem sikerült