121. Dr. Vetéssy Géza
cserkészcsapat

Szeretethíd önkéntes nap

Várjuk minden cserkészünket 2012. május 19-én (szombaton) 8:30-ra a Parókia elé, hogy közösen vegyünk részt a Szeretethídon és segítsük az óvoda új épülete körüli tereprendezést! Pénteken pedig 14:15 és 16:00 között folynak a munkálatok az óvodánál.

Legyünk mindannyian egyenruhában!

Ha tudtok, hozzatok magatokkal szerszámokat (gereblye, kesztyű, kézifűrész stb.), de majd a szertárunkban is körülnézünk. Lentebb olvashatjátok a szervezők levelét.


Kedves Családok, Családosok, Fiatalok!

Szeretettel invitállak Benneteket, hogy most szombaton, május 19-én töltsük együtt a délelőttöt közös munkálkodással. Az egész Kárpát-medencei reformátusság megmozdul ezen a napon valamilyen önkéntes tevékenységben a SZERETETHÍD önkéntes nap keretében.

Gyülekezetünk megkapta a László Károly utcai óvoda épületét, ahol szükséges lenne némi tereprendezés a felújítási munkálatok megkezdése előtt.

Szombaton fél kilenckor találkozunk a Parókia előtt, onnan együtt sétálunk át. Gereblyézni fogjuk az avart, a szemetet összegyűjtjük külön, kisebb bokrokat, facsemetéket kellene eltávolítani, a gallyakat összekötni, rakásra hordani.

Szerszámokat nem tudunk biztosítani, ezért kérjük, aki tud, hozzon magával gereblyét, kesztyűt, kis kézifűrészt, metszőollót. (Ha valaki motoros fűrésszel tudna a kivágásban segíteni, az lenne csak az igazi segítség!)

Aki szívesen jön, kérjük, jelezze (milyen munkát végezne szívesen, milyen szerszámot tud hozni): halasizsofi [kukac] gmail [pont] com.

„Ne csak szóval szeressünk, hanem cselekedettel és valóságosan.” 1 János 3,18

Minden visszajelzést előre is köszönünk,

a diakónusok: Halasiné Polgár Zsófia és T. Kabai Virág

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Érdekel Folyamatban... Siker! Nem sikerült