A Kerületi Kosárlabda Bajnokság kiírása

A verseny célja: a kerületi cserkészcsapatok közötti kapcsolat erősítése, a testvériség megélése, az egészséges életmódra és a mozgásra való nevelés.

A verseny helye: a Kecskeméti Református Kollégium Tornacsarnoka és tornatermei (6000 Kecskemét, Szabadság tér 7.).

A verseny résztvevői: A VIII. cserkészkerület (és az ország más) cserkészcsapatainak tagjai. A kosárlabdacsapatnak tagjai lehetnek olyan nem cserkészek is, akik a cserkész-szellemiséget magukénak érzik.

Korcsoportok:

  • Általános iskolások (1997. és 2001. között születettek)
  • Középiskolások (1992. és 1996. között születettek)
  • Felnőttek (1901. és 1991. között születettek)

Igazolás diákigazolvánnyal, vagy személyivel (vitás esetben). Lányok és fiúk együtt játszhatnak, de lehet egynemű is a csapat. Fentebbi korcsoportban játszhat fiatalabb, de lentebbiben nem játszhat idősebb. Egy fő csak egy csapatban játszhat. Egy csapatnak maximum 10 tagja lehet.

Nevezés: a “kvkb kukac vetessy pont hu” email címen, a nevezési díjat a válaszlevélben megadott módon befizetve.

Nevezési határidő: 2012. április 13-ig kedvezményesen 2500 Ft, a helyszínen pedig 3500 Ft. A nevezési díj kosárlabdacsapatonként értendő. A nevezéskor meg kell adni a kosárlabdacsapat nevét, a cserkészcsapat nevét, számát és települését, a tagok nevét és születési dátumát, valamint a korcsoportot.

Lebonyolítási rend: a jelentkezők számától függően csoportmeccsek, majd helyosztók. A beosztás a reggeli megnyitón lesz kihirdetve.

Díjazás: Korcsoportonként serleg és oklevél, valamint minden kosárlabdacsapatnak egy kosárlabda.

Egyéb: a csapatok egyszínű csapatpólóban jöjjenek.

További információkért szintén a “kvkb kukac vetessy pont hu” címre írjatok, vagy keressétek fel a http://vetessy.hu/kvkb oldalt!

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült