Tankok a belvárosban

Evakuálják Kecskemét belső kerületeit. A rendőrség, a katasztrófavédelem és a hadsereg is nagy erőkkel vonult ki a helyzet kezelésére. Az Umbrella Corporation vadonatúj épületét szögesdróttal vették körül, katonák őriznek minden egyes négyzetmétert. Teljes karantén van érvényben.

Robbanás történt tegnap este a laboratóriumban. Percekkel utána beindult az épület automatikus önvédelmi rendszere, megszűnt mindennemű kommunikáció a külvilággal. A rendszert direkt úgy tervezték, hogy meghibásodás esetén minimalizálja a hiba továbbterjedésének kockázatát, ezért most minden lehetséges bejárat le van zárva. Még nem találták meg a módját, hogy az épületbe bárki bejusson. Csak találgatások vannak arról, hogy mi is történt valójában, de úgy tűnik, beigazolódtak a lakosok félelmei és a történelem megismétli önmagát. Mintha Raccoon City eseményeit látnánk újra megtörténni, csak most testközelből…

A gyors sikert ugyanis gyors bukás követte. Az Umbrella Corporation hónapokkal ezelőtt jelentette be, hogy Magyarországon, azon belül is Kecskeméten nyitja meg az új kutatóközpontját. A rekord sebességgel megépült főtéri laboratóriumban már a munka kezdete utáni harmadik hétben megjelentek a problémák. Bár a hivatalos közlemények szerint az összes hazai és nemzetközi szabályozást betartották, mégsem tudták elkerülni a katasztrófát.

A hivatalos szervek önkéntesek toborzását is kilátásba helyezték, hogy behatoljanak az épületbe. Te vajon részt vennél az akcióban?

Lemaradtál az előzményekről?
Olvasd el ezeket a cikkeket is:
http://vetessy.hu/allatkiserletek-Kecskemet-foteren
http://vetessy.hu/ujabb-vilagceg-Kecskemeten

(Gy.k.: Ez az álhír a III. Éjszakai hadijáték meghirdetéséhez tartozik. Az egész cikk egy mese, nem tartalmaz valós információkat!)

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Regisztráció Folyamatban... Siker! Nem sikerült