121. Dr. Vetéssy Géza
cserkészcsapat

X. Kecske Kupa

2011. november 12-én megrendezésre kerül a kerületi focibajnokság, a Kecske Kupa. Részvételed jelezd ővdnek, rpkdnak, vagy cspkdnak is!

Innen-onnan elcsípett további részletek pedig:

“Eljött az idő hogy ismét találkozunk egy nagyszerű átformázott Kerületi programon! Hogy érezzétek idén ünneplünk így sok különlegességgel várom az idén részt vevőket! Ha péntek estére szállás igényetek lenne akkor kérlek titeket hogy ezt számomra legkésőbb november 7-ig jelezzétek! Illetve mindenkit várok a Kecske Kupa után megrendezésre kerülő ünneplő partira, ahol ismerkedhetsz, bulizhatsz élő zenére, és sütizhetsz, teázhatsz egész éjszaka. Itt természetesen biztosítunk szállást, de szükségetek lesz alap felszerelésre!”

“Mint tudjátok, nem sokára itt az idő, és csak ismét írok számotokra, hogy felhívjam figyelmeteket arra, hogy utaljatok előre egészen bátran, illetve szóljatok, ha esetleg szállás igényetek van. Mint tudjátok ennek a kettőnek a határideje nov. 8.  - átutalva (2011. november 08-ig): 1 500 Ft. Kedvezményezett neve: Pályi Antal Zsolt; számlaszám: OTP bank 11773322-00689876; közlemény: neved, csapatszám. Helyszínen fizetve: 2000 Ft.
Illetve ne feledjétek a csajkát, és azt se, hogy nem egy 10 órás programra jöttök, hanem 24 órásra, ugyanis idén először lesz egy közösség építő buli utána a Szent Imre Iskolában, ahová közösen fogunk átvonulni, illetve Hatvanis vezetőkkel átmehettek.”

“Kérem hogy az őv-k az NLÁ-jukat hozzák el mert annak jelével ingyen mehetnek be a planetáriumba mint pedagógusok.”

Facebook-esemény, hivatalos plakát

Pályi Zsolt (palyiantalzsolt[KUKAC]freemail[PONT]hu, 70-609-5353)

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült