Vándor rajportya - 2011. ősz

Padavanok, figyelem!

Az éves galaktikus padavan-gyűlést az idén az Ilum bolygóra hívták össze. Mi sem maradhatunk le róla, a szokásos űrhajónkkal indulunk az Ilumra földi időszámítás szerint 2011. november 12-én, hogy találkozhassunk szintén messze földről érkezett jedi-tanítványokkal. A bolygónak elég zord időjárása van (bár nem annyira, mint a Hothnak, de azt majd januárban látogatjuk meg), és rengeteg veszély leselkedik ránk, tehát legyetek mindenre felkészülve!

Tehát rajportyára indul a cserkészcsapatunk vándor korosztálya 2011. november 12-én (szombat) reggeltől 13-án (vasárnap) estig a Mátrába. :) Jöjjön minden végzős, vagy idősebb cserkészünk!

Program: bobozás Sástón, országos vándor-találkozó a Kékestetőn (ez egy országos korosztályi program!), túrázás a kéktúrán, bivakolás a természetben.

Szállás: saját építésű menedékben.

Utazás: menetrendszerinti járatokkal. Találkozó 2011. november 12-én 5:30-kor a konviktusnál, felszedjük a központi eszközöket. A busz 6:35-kor indul a kecskeméti helyközi buszpályaudvarról. Érkezés vasárnap 18:15-kor.

Étkezés: önellátó. Legyen nálatok sok folyadék! Hozzatok gázfőzőt és melegíthető konzervet és/vagy teát!

Költségek: 2800 Ft útiköltség (oda-vissza). A bob kb. 300 Ft/menet/fő.

Felszerelés: Kétnapos portyafelszerelés. Feltétlenül hozzatok meleg (akár több) hálózsákot, réteges öltözetet (több pulcsi és hosszú nadrág), sapkát, sálat, kesztyűt, zseblámpát! A menedékhez ponyvákat a szertárból viszünk. Gázfőző és melegíthető konzerv ajánlott. Ha van, hozzatok Mátra turistatérképet is!

Kiegészítő információkat még itt is találtok. :)

Térkép képe

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült