Állatkísérletek Kecskemét főterén

(Gy.k.: Ez az álhír a III. Éjszakai hadijáték meghirdetéséhez tartozik. Az egész cikk egy mese, nem tartalmaz valós információkat!)

A napokban beindult a munka az Umbrella Corporation kecskeméti telephelyén. A főtéren elképesztő sebességgel felépült kutatóközpont a cég gyógyszerészeti kísérleteinek európai székhelye lett. Itt fejlesztik ki az új készítményeket, amelyek tömeggyártásáért viszont már az amerikai gyár felel.

Bár a tiltakozások ellenére az épületben állatkísérleteket is végeznek, az ellenőrök szerint a laboratóriumok a legszigorúbb követelményeknek is eleget tesznek.  Sokakat ez egyáltalán nem nyugtat meg. A mostanában szárnyra kapott összeesküvés-elméletek szerint a cég ismét illegális kutatásokat folytat, az állami és egyéb ellenőrző szerveket pedig megvették kilóra. Többen elköltöztek otthonukból. “Nem akarom a gyermekeimet egy olyan helyen felnevelni, ahonnan bármikor evakuálhatják a lakosságot egy rosszul sikerült kísérlet miatt. Nem akarunk rettegésben élni, nem értem, hogy hogyan engedhette ezt a város!” – nyilatkozta egy aggódó szülő, akinek a terveit az is nehezíti, hogy a lakást nem akarja senki sem megvenni.

A kutatóbázis levélben tájékoztatott minket, hogy a félelmek alaptalanok, ugyanis tanultak a történtekből, így nem fogják ismét ugyanazt a hibát elkövetni. Biztosítottak minket, hogy a T-vírus projektet azóta teljesen leállították.

Lemaradtál az előzményekről?
Olvasd el ezt is: http://www.vetessy.hu/ujabb-vilagceg-Kecskemeten!

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült