Vándor gyűlés és rajreggeli

sziasztok vándorok!

elérkezett a várva várt pillanat, elkezdjük a cserkészcsapat vándor rajának éves munkáját. ennek első lépése egy vándor gyűlés lesz 29-én (szombaton) kora délelőtt. azért ilyen korán, mert a szokásos rajvacsorák hagyományához illeszkedve a fehértigris őrs rajreggelivel kedveskedik mindannyiunknak. :) lesz mindenféle finom pimpere!
8:30-kor kezdődik a rajreggeli, 9:30-kor pedig a gyűlés. (ld. eseménynaptár)

Jelentkezzetek a Facebook-eseményen is!

az első alkalmon átnézzük, hogy miből is áll az éves cserkészmunkánk. érdemes eljönni, mert most szabjuk testre a terveinket aszerint, hogy mihez van kedvünk és igényünk nekünk, vagy a csapatnak. átnézzük az országos vándor-próbarendszert. beszélünk a csapattáborról (a 2011-esről és a 2012-esről is).
"sajnos" előre is kell készülnötök:
- hozzatok magatokkal naptárat, amibe már otthon összeírjátok az egyéb teendőiteket (egyetem, munka stb.), és amibe majd felírjátok a rajjal kapcsolatos eseményeket! az eseménynaptárunkat használva töltsétek ki a csapateseményekkel is!
- soroljátok fel egy papírra a pozitív és a negatív nyári tapasztalaitokat a 2011-es csapattáborról!
- írjatok egy listát, hogy mit csinálnál, ha ki lennél száműzve a természetbe egy hétre, és semmi más dolgod nem lenne! :) tfh van a közelben egy város. úgy is fogalmazhatnék: hogyan képzelnél el egy saját vándor(korosztályú)tábort, mit csinálnál szívesen közben?
- fogadjátok el a meghívást a rover levlistára! (a raj harmada még mindig nem tette meg...) [https://groups.google.com/group/vetessy-vandor/]


megjegyzem, ezt az egész dolgot komolyan gondolom és lelkesedésem egyelőre töretlen, ezért passzivitással nálam semmire nem mentek. :) mindenkit addig fogok nyaggatni, amíg az idegeire nem megyek. sőt, még azon is túl! ;)
ha valaki nem ér rá a hétvégén, akkor gondolkozzon, hogy helyette mikor ér rá. ugyanis biztos vagyok benne, hogy tudunk találni egy másik időpontot arra, hogy ők is részt vehessenek az éves munkában.

a vándor gyűlések és rajvacsorák tervezett időpontjai megtalálhatók az eseménynaptárunkban (http://vetessy.hu/esemenynaptar)! direkt olyan hétvégéken vannak, amikor más csapatprogram is van, megkönnyítve, hogy ne kelljen minden hétvégén hazautazni, de mégis részt tudjatok rajtuk venni.

ha pedig bárkinek bármilyen problémája, megjegyzése van, keressen meg vele! úgy érzem, hogy nyitott vagyok a kritikákra, és nem sértődök meg, ha valaki elmondja a véleményét, sőt, kifejezetten pozitívan értékelem, ha valaki nyíltan tud beszélni velem!

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült