Újabb világcég Kecskeméten

Folytatódik a város felvirágzása, ugyanis a Mercedes után egy amerikai nagyvállalat, a gyógyszerészettel foglalkozó Umbrella Corporation jelentette be, hogy Kecskeméten nyitja meg következő regionális központját. A magyarországi laboratóriumba csak a kutató-fejlesztő részleget telepítenék, a termelési munkákat továbbra is Amerikában végzik majd.

Az új kutatóállomás rengeteg munkalehetőséget kínál a helyieknek. Elsősorban vegyészeket, biomérnököket, gyógyszerészeket és orvosokat várnak az új pozíciókra. Alexander Ashford, a cég egyik alapítója úgy nyilatkozott, hogy számítanak a magyarok kiemelkedő tudására és találékonyságára, hogy mihamarabb új fejlesztéseket dolgozhassanak ki. Az eddigi tapasztalatok szerint a kisállatkereskedők is nagy fellendülésre számíthatnak.

A létesítmény pontos helyét még nem hozták nyilvánosságra, de meg nem erősített információink szerint akár a város központjában is találhatnak megfelelő épületet.

A kecskemétiek közül sokan aggódnak a Védernyő Vállalatnak is becézett cég megjelenése miatt, emlékeztetve minket a pár éve Raccoon City-ben történt incidensre.

logo3

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Érdekel Folyamatban... Siker! Nem sikerült