Lanparti - 2011. ősz

[2011.10.23.] A helyszín ismét a Tóth Endre terem lesz, az időpont pedig 2011. október 28. 20:00, ahogyan azt már az eseménynaptárban is olvashattátok.

Kérünk titeket, hogy jelezzétek vissza részvételi szándékotokat minél hamarabb, és amennyiben szeretnétek jönni töltsétek ki a következő kérdőívet: www.kerdoivem.hu/kerdoiv/484235993/! A kérdőívet legyetek szívesek akkor is kitölteni, ha már az előzetes jelentkezés során kitöltöttek egy hasonlót! (A 2. kérdés helyes megválaszolása után a kérdőív tőletek nem kérdez semmi olyat amire már válaszoltatok egyszer.)

A konfigurációs kérdéshez (5.) továbbra is megtalálható a segítség a honlap szertárjában a következő címen: http://vetessy.hu/Szertar/Rendszerinformaciok.

És ne felejtsétek, hogy másnap vándor rajreggeli a Fehértigris őrs szervezésében, majd pedig vándor rajgyűlés, melyre szintén várunk mindenkit a vándor rajból!

Jelentkezzetek a Facebook eseményre is!


[2011.09.19.] A hozzászólásokban megbeszéltek alapján ezt a kérdőívet kell kitölteni 2011. szeptember 30-ig azoknak, akik részt szeretnének venni az őszi lanpartin. Ez egy igény- és állapotfelmérés egyben. Ha valakinek nehézséget okoz a gép adatainak megtalálása, Bence segítséget fog nyújtani egy levlistára/honlapra felrakott gyorstalpalóval. (Az útmutatót elérhetitek a szertárunkban: http://vetessy.hu/Szertar/Rendszerinformaciok.)

A kérdőív címe: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/470667649/

A második kérdőív majd ezután jön, amikor már látjuk, hogy milyen játékokra és milyen konfigurációkra lehet számítani.


[2011.09.11.] Előreláthatólag 2011. október 28-án tartjuk meg az idei lanpartit. Bár az időpont még sajnos változhat, a program menetét már elkezdhetjük kidolgozni. Javaslom az alsó hozzászólások használatát: beszéljük meg itt a részleteket, ugyanis felesleges levilstán, vagy facebookon terhelni azokat, akiket nem érdekel a téma, és így legalább egy helyen lesz az összes infó. Ezt az oldalt pedig a friss információknak megfelelően frissítem.

Amit eddig tudni lehet róla: kb. 20:00-kor kezdünk. :)

Javaslom, hogy először tárgyaljuk meg (1) a játékok kiválasztásának módszerét, aztán hogy (2) melyik játékokat játsszuk, végül pedig (3) a játékok elosztását, ill. telepítését!

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült