Társasjáték maraton

Társasjátékozás 24 órán keresztül.

Ételt-italt és hozzá szükséges evőeszközöket mindenki saját magának biztosít.

Ha van kedvenc társasjátékod, zenéd, hozd bátran. Amennyiben pihenni szeretnél, ne hagyd otthon az alvós cuccodat (pl. polifoamot).

Hívd el nyugodtan barátaidat, családodat. Ebben az esetben szólj Tóth Lacinak (a program főszervezőjének) is.

A 24 órázás nem kötelező. A program teljes ideje alatt bármikor lehet jönni, menni.

A maraton mindenkinek ingyenes. Cserébe annyit kérünk, hogy a társasok alkatrészeire nagyon vigyázz, a helyszínen tarts rendet és érezd jól magad! :)

Aki ezen felül szeretné valamilyen módon támogatni Tóth Laci társasjátékos készletét, attól szívesen fogadunk fekete letörölhető táblafilcet (whiteboard marker), ami az egyik társasjáték elengedhetetlen kelléke és sajnos rohamosan fogy, mert annyira király a játék. :D

A helyszínen csak olyan játékok lesznek, melyek szabályát legalább 1 valaki tudni fogja. Ha megtetszik valamelyik társas, de nem sikerül egyedül megbirkóznod a szabályával, keress hozzáértő segítőt. A játék után pedig pakolj vissza mindent a helyére!

FIGYELEM: a társasjátékozós/pihenős helyek száma a helyszín miatt korlátozott, így elképzelhető, hogy nem mindig lesz szabad asztal/fekhely. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, az esetleges gondokért elnézést és türelmet kérünk.

Főszervező: Tóth Laci

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült