VII. Éjszakai Viadal

Immáron hetedik alkalommal került megrendezésre az Éjszakai Viadal, melyet a 121-es körzet java tartott meg. Idén is összemérték erejüket a mindenre elszánt harcosok.

A játékmesterek először két csapatra bontották a társaságot, hogy ismertessék a szabályokat, és bemelegítsék a Viadal résztvevőit.

A szabályok egyszerűek: vetélytársaid úgy eshetnek ki, hogy kihúzod a nadrágjukból kilógó zöld nyakkendőjüket. A játék lényege, hogy a kijelölt emberek minél több aranyat érő fabatkát juttassanak el egyik csapattól a másikhoz, a Kapitólium dúsgazdag lakóinak számára. Amelyik csapat a végén többet tud begyűjteni, az győz.

Mindezek után sor kerül a komoly harcra, hol mindenki a párjával az oldalán száll szembe a többi párossal. Minden egyes ágyúdörrenés az aréna egy harcospárjának elvesztését jelzi. Az elesettek visszakerülhetnek a játékban lévők sorába, ha válaszolnak, néhány kérdésre a 121. körzetről.

Idén a két győztes nem más volt mint Tóth Dorka és Molnár Dániel.

Végezetül a túléléshez csupán elég bátorságra, sportszerűségre és leleményességre van szükségetek, és persze arra, hogy “Ne feledjétek, sose hagyjon el benneteket a remény!”

Jó munkát!

Lombos Eszti, Csontos Regi

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült