Ts’aumba nyomában

A tavasz közeledtével összehívtuk a cserkész rajt, hogy segítsenek felfedezőinknek felkutatni a dzsungelt és megkeresni a legendás állatot, a híres Ts’aumba-t, mely régóta fenyegeti az arra lakó bennszülötteket. Akadtak is erre a feladatra önként jelentkezők, nem is kevesen.

A Ts’aumba hollétéről csak az ott lakó törzs tudott, ezért a törzsfőnök meglátogatott bennünket, hogy megbízhat-e az újonnan jött felfedezőkben. Miután sikerült elnyerni a törzsfőnök bizalmát, újabb próbák álltak a kutatócsapat elé. Kisebb csoportokba rendeződve kellett a törzs lakóitól elsajátítaniuk az esőerdei élet csínját-bínját, amik nélkül nem boldogulnának az dzsungelben. A bennszülötteknek hála mindenkinek sikerült teljesen felkészülnie a legendás állat felkeresésére. A nem rég szerzett tudással, de főként a friss felfedezők ügyességének és gyorsaságának köszönhetően sikerült is az akció. Megszabadították a bennszülött törzset a veszedelmes állattól.

A győzelem nem maradhatott ünneplés nélkül. Az estet egy filmmel zártuk és lassan mindenki nyugovóra tért. Reggel mindenki kicsit fáradtan, de sok élménnyel térhetett haza.

Jó munkát!
Tóth Dorka
őrsvezető

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült