Ts’aumba nyomában

A tavasz közeledtével összehívtuk a cserkész rajt, hogy segítsenek felfedezőinknek felkutatni a dzsungelt és megkeresni a legendás állatot, a híres Ts’aumba-t, mely régóta fenyegeti az arra lakó bennszülötteket. Akadtak is erre a feladatra önként jelentkezők, nem is kevesen.

A Ts’aumba hollétéről csak az ott lakó törzs tudott, ezért a törzsfőnök meglátogatott bennünket, hogy megbízhat-e az újonnan jött felfedezőkben. Miután sikerült elnyerni a törzsfőnök bizalmát, újabb próbák álltak a kutatócsapat elé. Kisebb csoportokba rendeződve kellett a törzs lakóitól elsajátítaniuk az esőerdei élet csínját-bínját, amik nélkül nem boldogulnának az dzsungelben. A bennszülötteknek hála mindenkinek sikerült teljesen felkészülnie a legendás állat felkeresésére. A nem rég szerzett tudással, de főként a friss felfedezők ügyességének és gyorsaságának köszönhetően sikerült is az akció. Megszabadították a bennszülött törzset a veszedelmes állattól.

A győzelem nem maradhatott ünneplés nélkül. Az estet egy filmmel zártuk és lassan mindenki nyugovóra tért. Reggel mindenki kicsit fáradtan, de sok élménnyel térhetett haza.

Jó munkát!
Tóth Dorka
őrsvezető

Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült

Megjegyzések következnek:

comments powered by Disqus

Következik