Gyárlátogatás a Mikulásnál

December 17-én került idén megrendezésre a csapatkarácsonyunk. 15 órakor már mindenki nagyon izgatottan várta, hogy mi is vár ránk.

Hogy ráhangolódjunk a délutánra az iskola udvarán közösen játszottunk, majd ezt az Újkollégium tornatermében folytattuk. Miután mindenki kifutkározta magát a Mikulás manói egy karácsonyi gyárlátogatásra invitáltak bennünket. A Mikulás gyárában minden osztályt körbejárhattunk, a sport osztálytól egészen a csoki gyárig. Ezeket kis csoportokban nézhettük meg, minden helységen feladatok vártak ránk , amelyekkel segítettük az ott dolgozók munkáját. A manók minden helyszínen megjutalmaztak bennünket egy-egy karácsonyfa dísszel, ha sikeresen teljesítettük az elénk helyezett próbákat. A kapott díszekből feldíszíthettük közösen a Mikulás karácsonyfáját, ami nagy megtiszteltetés volt mindannyiunk számára. Nagy karácsonyi ünnepség volt, majd lecsendesedésként egy áhítaton vettünk részt. Mindenki nagyon jól érezte magát a Mikulásnál, és hogy emlékezetes legyen a látogatás, minden résztvevő kapott egy kis emléket, amelyre ha ránézünk, jó emlékek töltenek el bennünket.

Ezután a cserkészeink és kiscserkészeink elhagyták a gyár helyszínét, és az ott maradottak átmentek a gyár egy másik szegletébe. Ott csapatokba rendeződtünk és egy izgalmas és különleges kvíz keretein belül összemérhettük kreativitásunk, találékonyságunk, gyorsaságunk és tudásunk. Mindenki vicces és emlékezetes pillanatokkal térhetett haza.

Áldott és boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek a 121. Dr. Vetéssy Géza cserkészcsapat nevében!

Jó munkát!
Tóth Dorka
őrsvezető

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült