VI. Éjszakai Viadal

"Az Éjszakai Viadalnak egyszerű szabályai vannak. Büntetésül a lázadásért minden körzet, minden évben köteles kiállítani kószáit és vándorait, az úgynevezett kiválasztottakat, akiknek részt kell venniük a Viadalon. A kiválasztottakat bezárják egy hatalmas szabadtéri arénába, ahol a tüzes sivatagtól kezdve a jeges pusztaságig bármi elfér. Ezután a résztvevők több héten át harcolnak egymás ellen nyakkendő harcban. Az győz, aki a végén utolsóként életben marad és elviszi a kupát."

Idén Panem 121-es körzete január 21-én tartotta a VI. Éjszakai Viadalát, ahol 16 páros küzdött a kupáért az Arénában. A játékmesterek, hogy megnehezítsék a dolgukat, két részre bontották a viadalt. A játék első felében a kiválasztottakat két csapatba osztották. Elhelyezték őket a sötét labirintusszerű Arénában, és az volt a feladatuk, hogy fabatkát gyűjtsenek a Kapitóliumnak. Elkezdődtek a játékok, és a kiválasztottak vetélytársaiktól szállították át a fabatkákat saját bázisukra. Sose lehetett tudni mikor és hol csap le az ellenség, melyik sötét folyosón várnak harcra készen.

A mindent eldöntő játszma csak ezután következett. Bátor harcosainkat fiú-lány párokba sorolták tavalyi győzteseink. A párok szövetségeket alkottak, és elrejtőztek az Arénában arra várva, hogy megszólaljon az ágyú, hogy a játék kezdetét vehesse. Hatalmas nyakkendő párbajoknak, árulásoknak és önfeláldozásoknak voltunk tanúi. Egy fiú-lány páros kiesését hatalmas robaj jelezte. Elkezdődtek a küzdelmek a Kupáért, amit a Bőségszaruból hozhatott el az utolsóként bent maradt pár. A Kupa megszerzése a győzelmet jelentette. Az idei Viadal bajnokai: Somodi Hanna és Molnár Dániel.

"És ne feledjétek, sose hagyjon el benneteket a remény!"

Jó munkát!
Evi

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült