Kiscserkészkirándulás a Dínódombon

Szombaton, 2016. október 8-án a 121. Dr. Vetéssy Géza cserkészcsapat kiscserkész kutató szekciója elindult megkeresni az elrejtett csontokat. 26 bátor jelentkező akadt a küldetés teljesítésére. Akadtak köztük régi és új felfedezők is. Az idő is kedvezett, a lehető legjobb volt a kutatáshoz.

Miután megérkeztek a Csalánosi Parkerdőbe, ismertették velük a feladatot, mely teljesítéséhez azonnal hozzá is láttak. A délelőtt folyamán őrsönként körbejárták a Dínódombot, játszottak, fogócskáztak, sétáltak, felfedezték a terepet. Mindenki nagyon izgatott volt a kutatás miatt, de ekkor még nem volt meg a térkép. Egy hosszú hadijáték döntötte el, hogy melyik csapat is nézheti meg először az elrejtett csontok helyét. De a harc döntetlen lett, így együtt és egyszerre nézhették meg, hogy hol is keressék őket. Miután megtudták, a csontok keresésére indultak. Mindeközben pihenésként játszottak, vagy éppen a Dínóvárba próbáltak bejutni a mocsári lapuleveleken keresztül. Hatalmas bátorságukért és a sikeres kutatásért cserébe mindannyian egy-egy dínófogat kaptak.

Mindezt egy hatalmas métával koronázták meg. Aztán pedig egy kis szabadidős foglalkozás vette kezdetét. Ám a métából sosem elég, úgyhogy még egy kört játszottak. Sok új játékot ismertek meg, mindenki megtalálta közülük a kedvencét.

Az egész nap sok-sok nevetéssel, vidámsággal és játékkal telt. Mindenki nagyon jól érezte magát és a program végén sok új kalanddal, élménnyel és baráttal tért haza.

Jó munkát!
Takaró Milán
őrsvezető

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Regisztráció Folyamatban... Siker! Nem sikerült