A 2016-os csapattáborunk részletei

  • Helyszín: Makkoshotyka
  • Előtábor indulás: július 3-án reggel az előre egyeztetett módon
  • Csapattábor indulás: július 8-án 7 órakor a színháztól
  • Érkezés: július 17-én az esti órákban a Piarista Gimnáziumhoz

Étkezés: Az első napra kell élelmet hozni. Édességet is csak egy napra, mert nem tudjuk hol tárolni, így első este meg kell ennünk mindet.

Részvételi díj: 20000 Ft. A 10000 Ft előleget kiegészítendő 10000 Ft-ot a buszon szedjük össze.

Szállás: sátorban.

Programok: Táborainkban az egyes korosztályoknak megfelelő élvezetes programokat nyújtunk. Pl. kirándulás, kézművesség, meseerdő, akadályverseny, számháború, méta, vízi csata, próbázás, tábortűz stb.

Felszerelés: cserkészegyenruha (cserkészing, nyakkendő), melegítő, rövidnadrág, póló, hosszúnadrág, pulóver, sapka, esőkabát, pizsama, fehérnemű, zokni, fürdőruha, törölköző, tisztálkodási szerek (szappan, fogkefe, fogkrém), naptej, hálózsák, polifoam, kispárna, alvós maci. Szennyesnek zacskó. Minimum két pár zárt cipő (ebből egyik túrázásra is alkalmas, pl. bakancs), szandál, papucs (fürdéshez és vizes programokhoz).
Étkezéshez: fém vagy műanyag tányér, bögre/pohár, kanál, villa, kés, konyharuha, csajkazsák (amiben ezeket tárolja), kulacs. Zseblámpa (új és tartalék elemekkel), szúnyog- és kullancsriasztó, Fenistil kenőcs, cserkészfüzet, íróeszköz, varrókészlet, zsebkendő, őrsi zászlók.
Diákigazolvány, TB kártya (fénymásolat) és ezek tárolására egy pénztárca. Kis hátizsák a túrához.
Mindezt hátizsákban és nem gurulós bőröndben/sporttáskában!

Aki bármilyen élelmiszert fel tud ajánlani (krumpli, hagyma, zöldség, gyümölcs, lekvár...), azt köszönettel fogadjuk!

A táborokban való részvétel feltétele a 4 napnál nem régebbi egészségügyi szülői nyilatkozat (letölthető innen), amit induláskor kell átadni a vezetőknek. Aki allergiás és gyógyszert szed, hozzon magának és legkésőbb az indulásnál közölje!

Kérjük a szülőket, hogy gyermekük ne hozzon mobiltelefont a táborba (tölteni nem tudjuk őket). A kapcsolatot a szokásos csatornákon keresztül lehet tartani: a tábor vezetői elérhetőek lesznek a kijelölt időszakban (20:00 és 21:00 között), valamint a Tábori Hírmondó tudósít majd a fontosabb eseményekről (amennyiben a hálózati lefedettség lehetővé teszi ezt). A Tábori Hírmondót követhetik a honlapunk főoldalán és a Twitter csatornánkon.

Fel-nem-szerelés: MP3-lejátszó, magnó, elektromos játék. Táborunk célja, hogy a résztvevők kiszakadjanak a mindennapi civilizációs környezetből. Ehhez kérjük segítségüket.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült