121. Dr. Vetéssy Géza
cserkészcsapat

Csapatotthon birtokba vétele

Cserkészcsapatunk hosszú idő után olyan lehetőséghez jutott, amire már régóta vágyott: kaptunk egy helyiséget, amelyből csapatotthont hozhatunk létre. Itt az őrsvezetők saját raktárat rendezhetnek be, ahol módszertani játékokat, segédeszközöket tarthatnak, melyeket a (szintén a csapatotthonban tartott) foglalkozásokon használhatnának. Továbbá raj alkalmakat, programokat, közösségi találkozókat remek színhelye lesz. Bármire használhatjuk, amihez kedvünk van. Úgy rendezhetjük be, ahogy szeretnénk. Csapatunk bázisa lenne, egy hely, ahova bármikor szívesen térnénk be. Ezért is nevezzük ezt csapatotthonnak.

Ez a lehetőség nem kis feladatot tartogat magában. Jelenleg egy üres pincehelyiség, amire többek között átalakítás, berendezés, díszítés, eszközbeszerzés, festés, pakolás vár. A nyers erő viszont önmagában sajnos kevés, ezeket ötletelések, tervezgetések előzik meg. A különböző tudásúak, végzettségűek, igényűek, korosztályúak más és más képzelőerővel és lehetőségekkel bírnak. Ezek vegyítésével elérhetjük, hogy leendő csapatotthonunk színes, kreatív, praktikus, hasznos helyiség lehessen, ahova bármikor szívesen betérünk.

Csapatunk vezetősége nem saját elképzelései, hanem a csapat igényei alapján szeretné kialakítani a helyiséget.

Számítunk cserkészeink, szüleik, érdeklődő támogatóink jelentkezésére, ötleteire és felajánlásaira! Alkossunk együtt egy méltó csapatotthont a 121. Dr. Vetéssy Géza cserkészcsapatnak, amit remélhetőleg a jövő nemzedéke is szívesen birtokba vesz és továbbfejleszt.

Várjuk mindenki jelentkezését!

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült