A S.A.J.T. Projekt Nobel-díj jelöléséről

"Nagy örömmel hirdetjük ki, hogy Kutató Intézetünk a remek eredményeink miatt Nobel-díj jelölést kapott a S.A.J.T. nevű projektünkért!

Hogy ezt a felfedezést bemutathassuk, nyílt napot tart intézetünk február 26-27-én, amelyre mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt ünnepeljük meg ezt a csodás eredményt."

A meghívást sokan elfogadták, és 2016. február 26-án 18:00–kor megnyitottuk kapuinkat a látogatóink előtt. Ruhatári leszerelés után bemutattuk a S.A.J.T. projektünket, ami az Intelligens egér létrehozását takarja.

Ezután egy kis közös játék következett. Fogadás követte a játékot, majd egy nem várt történés. Az Intelligens egerek elszabadultak!

A visszaalakításukhoz a látogatók segítségére volt szükségünk, 7 helyszínen kellett a feladatokat teljesíteniük, ezalatt az elszabadult egerek veszélyeztették a feladatuk elvégzését. Kísérletekkel segítették az ellenszer kutatásának folyamatát. Ujjlenyomatokat vizsgáltunk, szabadulószobában mérték fel leleményességüket, higgadtságukat, csapatmunkájukat. Érzékszerveik tesztelésével, és az ítélőképességük lemérésével is hozzájárultak a kutatáshoz. Minden nehézség ellenére sikerült megszerezni az ellenszerhez szükséges adatokat és információkat a tesztelések során, az egereket visszaalakítottuk. Szerencsére ez az apró baleset nem szivárgott ki, így az egész intézet feszülten várta a díjkiosztót. Ezalatt megjött a hír, a Nobel-díjat megkaptuk! Ennek örömére leköltöztünk az Újkollégium tornatermébe, ahol egy párnacsatára került sor. Majd egy izgalmas puszicsata után takarodó következett.

Másnap 7:30-kor ébresztő következett, egy reggeli után a látogatók el is hagyták intézményünket.

Jó munkát!

Matula Árpád őv.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült