3. osztályos toborzás

Idén is toborzást tartunk elsősorban az általános iskola 3. osztályában, de a felsőbb évfolyamokból is szívesen látunk új tagokat.

Az érdeklődők jelentkezzenek a kapcsolat kukac vetessy pont hu email címen, vagy keressék meg csapatparancsnokunkat, Szabó Zsuzsanna tanárnőt a Református Gimnáziumban!

Várjuk a fiatalokat az ismerkedő délutánunkra is:

Toborzó lovagi torna

Az évet a kiscserkész raj egy igazi lovagi tornával indítja szeptember 4-én 14:30-tól 15:30-ig a Református Általános Iskola udvarán. A lovagok már nagyon várják a tanoncokat, hogy megmutathassák nekik milyen remek is ez a lovag élet. Sokféle játékban próbálhatják ki magukat, kreatívkodhatnak majd, megismerkedhetnek talán kicsit jobban egymással is, de a lovagokkal biztosan. Mindeközben pedig remélhetőleg egy rendkívüli és maradandó élményben lehet majd részük.

Ezután akik úgy döntenek, hogy nekik nem volt elég egy ilyen program, hanem szeretnének még több hasonló és nagyszerű élményben gazdagodni, és csatlakozni egy közösséghez, ahol játékok által sok hasznos dologgal ismerkedhetnek meg, azokat várjuk a minden héten péntek délutánonként tartandó őrsi gyűlésekre.

Nagy lelkesedéssel és sok sok vidámsággal várunk mindenkit! :)

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Regisztráció Folyamatban... Siker! Nem sikerült