Csapattábor 2014.

Tardos, 2014. július 11-20. (Előtábor: 2014. július 5-11.)

Hívjuk viking harcosainkat, hogy újra felfedezzük őseink elhagyott városát!

Indulás: Gyülekező 2014. július 11-én péntek reggel 7:30-kor a színház melletti dokknál. Saját hajókkal indulunk útnak. Az előtáborosok 5-én találkoznak a konviktus előtt szintén 7:30-kor, hogy előőrsként felkészítsék a terepet.

Érkezés: 2014. július 20-án vasárnap az esti órákban a Piarista Gimnáziumhoz. A pontos érkezésről majd a Tábori Hírmondó tájékoztat.

Egészségügy: A táborba induláshoz 4 napnál nem régebbi szülői nyilatkozat szükséges, amit innen lehet letölteni: egészségügyi nyilatkozat. E nélkül senkit nem tudunk magunkkal vinni! Aki allergiás és gyógyszert szed, hozzon magának és legkésőbb az indulásnál közölje!

Kommunikáció: Mindennap 19:30 és 20:00 között van lehetőség a mobiltelefonok használatára. A Tábori Hírmondó a csapattábor alatt is tudósít! (Ha van térerő.)

Részvételi díj: a maradék összeget induláskor szedjük be.

Étkezés: Az első napra kell élelmet hozni. Édességet is csak egy napra, mert nem tudjuk hol tárolni, estig megesszük őket. Az előtáborosok két napra készüljenek, mert a fogadó beüzemelése hosszabb időt vesz igénybe.

Az előtáborosok külön emailben kaptak tájékoztatást az utazásról, az őrsvezetők pedig a tábori elhelyezésről. Aki nem kapott ilyet (vagy kapott, de nem érinti), szóljon mihamarabb!

Felszerelés: cserkészegyenruha (cserkészing, nyakkendő – ebben utazunk), melegítő, rövidnadrág, póló, hosszú nadrág, őrsönként legalább 1 db pajzs, pulóver, sapka, esőkabát, pizsama, fehérnemű, zokni, családi vitorla a hajóra, fürdőruha, törölköző, tisztálkodási szerek, hálózsák, polifoam, zászlók. Szennyesnek zacskó. Cipő, szandál, papucs. Étkezéshez: műanyag (vagy fém) tányér, bögre, kanál, villa, kés, konyharuha, csajkazsák (amiben ezeket tárolja). Zseblámpa, szúnyogriasztó, Fenistil kenőcs, cserkészfüzet, íróeszköz, varrókészlet, zsebkendő. Sárkányt ne hozz, mert tűzveszélyes.

Aki bármilyen élelmiszert fel tud ajánlani (krumpli, hagyma, zöldség, gyümölcs, lekvár...), azt szívesen vesszük!

Fel-nem-szerelés: MP3-lejátszó, magnó, elektromos játék. A legjobb lenne, ha a telefonok is otthon maradnának (tölteni úgysem tudjuk őket). Táborunk célja, hogy a résztvevők kiszakadjanak a mindennapi civilizációs környezetből. Ehhez kérjük együttműködésüket!

A nyári táborainkat a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja:

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Regisztráció Folyamatban... Siker! Nem sikerült