Csapattábor 2013.

2013-as nyári cserkésztábor címsor

Tisztelt Varázslójelölt!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába!

Mellékelten megküldjük a szükséges felszerelési tárgyak listáját. A tanév 2013. július 5-én kezdődik a Mecsek bércei között. Jelentkezés 2013. június 15-ig a professzoroknál (Szabó Zsuzsannánál, vagy Telekes Tamásnál) 5000 galleon (Ft) befizetésével a Gringottsba.

Indulás: 2013. július 5-én péntek reggel 7 órakor a színház elől különjárattal, a 9 és ľ. vágányról. Idén is lesz előtábor július 1-től a 9. osztályos és idősebb cserkészeinknek.

Érkezés: 2013. július 14-én vasárnap az esti órákban.

A szülőknek és az érdeklődőknek idén is tudósít a Tábori Hírmondó!

Egészségügy: minden varázsló hozzon 4 napnál nem régebbi szülői nyilatkozatot (letölthető innen), hogy táborozásra alkalmas! Aki allergiás és gyógyszert szed, hozzon magának és az indulásnál legkésőbb közölje!

A tanév költsége 15000 galleon. Aki már befizette az 5000 galleon előleget, az a fennmaradó 10000 galleont az induláskor adja át! Az éves tagdíjat és jelentkezési lapot is hozza (3000 galleon), aki még nem fizette be! A támogatási lehetőségekről keresse a csapatparancsnokot.

Felszerelés: cserkészegyenruha (ebben utazunk), cserkészing, nyakkendő, melegítő, rövidnadrág, póló, hosszú nadrág, 1 db varázspálca, pulóver, sapka, esőkabát, pizsama, fehérnemű, zokni, 1 db üst (ón, II. méret), fürdőruha, törölköző, tisztálkodási szerek, Reskesh, Quentin: A sötét erők elleni önvédelmi kalauz, hálózsák, polifoam. Szennyesnek zacskó. Cipő, szandál, vagy papucs. Étkezéshez: műanyag (vagy fém) tányér, bögre, kanál, villa, kés, konyharuha, csajkazsák (amiben ezeket tárolja). Zseblámpa, szúnyogriasztó, Fenistil kenőcs, cserkészfüzet, íróeszköz, varrókészlet, zsebkendő, bagoly.

Amit nem szabad hozni: MP3-lejátszó, magnó, elektromos játék, Tom Denem naplója. Amennyiben mobiltelefont hoz a cserkész, felelősséget nem vállalunk érte, tölteni nem tudjuk, naponta 19 és 20 óra között van lehetőség a használatára. (De telefonálás helyett inkább a Hírmondót olvassák!)

Aki bármilyen élelmiszert fel tud ajánlani (krumpli, hagyma, zöldség, gyümölcs, lekvár...), azt szívesen vesszük! Amennyiben kérdésük van, telefonon elérhetik Telekes Tamást, vagy Szabó Zsuzsannát a szokásos telefonszámokon.

Esemény a Facebookon és a Google+-on.

A Roxfort titkos helye:

Térkép képe
 

Csapattábor 2013. nagyobb térképen való megjelenítése
0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült