Téli cserkésztábor 2014.

Következő téli cserkésztáborunk:
2014. január 23-26., Mátra, Hidegkúti turistaház

Első téli cserkésztábor

2013. február 7-10., Mátra, Hidegkúti turistaház
Négynapos téli tábort hirdetünk a kósza és a vándor rajnak!

Részvételi díj: 5000 Ft. Az aktív cserkészek táborozását a Robert Baden-Powell Alapítvány támogatja: az egy családból érkező első gyermeknek 5000 Ft, a többieknek pedig 2500 Ft a részvételi díj.

Indulás: 2013. február 7-én 6:45-kor az Ókollégium előtt találkozunk. Utána tömegközlekedéssel utazunk Mátrakeresztesig.

Érkezés: 2013. február 10-én este 8 óra körül a vasútállomásra.

Étkezés: első napra kell otthonról hozott élelem, utána az étkezést biztosítjuk.

A téli tábor plakátja

Program: túrázás, természetjárás, téli cserkészismeretek, közösségépítés, játék, csillagászat, hadijáték, nyomozójáték, akadálypálya, csúszkálás, hócsata, süteménysütés, szarvasles…

Jelentkezés: január 25-ig a részvételi díj befizetésével, amit Szabó Zsuzsannának kell névvel ellátott zárt borítékban odaadni. Figyelem: a tábor maximális létszáma 38 fő, a jelentkezés sorrendjében!
[A jelentkezési határidő napján a helyek el is fogytak.]

A részvételhez orvosi igazolás helyett egy 4 napnál nem régebbi szülői nyilatkozat szükséges, ami letölthető az oldal aljáról (vagy innen). Ezt a nyilatkozatot csak az induláskor kell átadni!

Cucclista: diákigazolvány, csütörtöki élelem, hátizsák, hálózsák, egyenruha, vízálló meleg cipő (bakancs) + váltócipő, dupla nadrág, legalább 8 pár zokni, meleg kabát, kesztyű, sál, sapka, meleg pulcsik, pólók, réteges öltözet, alvós ruha, törölköző, szappan, fogkefe, fogkrém, zsák a csúszkáláshoz, kulacs, étkezéshez csajka és bögre és evőeszköz, konyharuha, cserkészfüzet, toll, zseblámpa. Hideg lesz!

Mátrakeresztesről a szállásig gyalog megyünk pár kilométert egy turistaösvényen, ezért mindenki úgy pakoljon a hátizsákjába(!), hogy azt el is bírja vinni a hátán!

A tábor egyik célja a mindennapi rohanó világból való kimozdulás, ezért kérjük, a mobiltelefonon kívül a résztvevők semmilyen elektronikai eszközt ne hozzanak magukkal, úgysem tudjuk őket tölteni (a mobiltelefon rendszeres használata pedig kerülendő). A turistaházban ágyak vannak és cserépkályhával fűtünk, elektromos áram nincs.

A tábor első két napja tanítási napra esik. A Kecskeméti Református Gimnázium és Általános Iskola tanulóit elengedik, a többieknek pedig szükség esetén a cserkészcsapat állít ki igazolást.

Január 19-én délután 3 órakor szülői értekezletet tartunk a cserkészpincében (Ókollégium). További információért Kutasi Bencét kell keresni a meghirdetésben megadott elérhetőségeken.

Letöltések: Téli tábor meghirdetés, Szülői nyilatkozat táborozásra

Közösségi: Facebook esemény, Google+ esemény

A program a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósult meg.
A Hidegkúti turistaház: http://www.hidegkutituristahaz.hu/
Térkép képe

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Feliratkozom Folyamatban... Siker! Nem sikerült