Vásár részletek

A vásár a cserkésztáborokban megszokott módon működik majd, kiegészülve néhány új elemmel. A vásár végén a legnagyobb bevételt elérő résztvevőket díjazzuk.

A vásárban használt fizetőeszköz a fabatka (amit a hamisítás elkerüléséért speciális jelzéssel látunk el). Mindenki a vásár kezdetekor kapja meg az alaptőkéjét, mellyel a vásár ideje alatt gazdálkodhat.

A termékeket és a szolgáltatásokat a résztvevők biztosítják egymásnak cégekbe tömörülve. Egy cégnek legalább egy őrsvezető tagja kell, hogy legyen, aki bejelenti azt a cégbíróságon, átveszi a cég alaptőkéjét, valamint képviseli a továbbiakban.

Minden cég dolgozhat fix standokon, valamint mozgó árusokkal. Ezek számát előzetesen be kell jelenteni, hogy a szervezők felkészülhessenek a megfelelő infrastruktúrával (asztal, színpad stb.).

A vásár ideje alatt a cégek versenyeznek egymással a legsikeresebb vállalkozás címéért, amit a legnagyobb profitot elért cég kap meg.

Annak sem kell csüggednie, akinek elfogy a fabatkája és a vállalkozásából sem jut már jövedelemhez: különböző vicces ügyességi feladatok megoldásával ajándék fabatkákat kaphat jutalmul!

Kérdéseitekkel zargassátok bátran a szervezőket a “kvkb kukac vetessy pont hu” címen, vagy tanulmányozzátok át a http://vetessy.hu/kvkb oldalt!

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Érdekel Folyamatban... Siker! Nem sikerült