Harmadik Éjszakai Hadijáték

Vajon lopakodásban, térképolvasásban és taktikázásban is elég jó vagy?
Vajon a sötét épület milyen meglepetéseket tartogat számodra?
Nem félsz behatolni a világ legrettegettebb laboratóriumába?

Az Umbrella Corporation és a Dr. Vetéssy Géza cserkészcsapat harmadik alkalommal is megrendezi a méltán nagysikerű Éjszakai Hadijátékot!

Harmadik Éjszakai Hadijáték

Találkozó 2011-12-02-22-00 a 46,90708 19,69285 koordinátákon (vigyázz, ez nem az iskola!). Vége éjjel 2-3 óra körül. Szóljon, ha valakinek problémája van az odatalálással, a pontos érkezéssel, vagy a szállással!

A küldetés: az Umbrella Corporation kutatóközpontjának hatástalanítása, Kecskemét (és a világ) megmentése!

A szükséges felszerelés: zseblámpa(!), cserkésznyakkendő (vagy egyéb kendő), fekete ruha, futáshoz és lopakodáshoz is alkalmas cipő/zokni.

A részvétel díj tagdíj nélkül 200 Ft, tagdíjjal ingyenes. (A tagdíjat a helyszínen is be lehet fizetni.) Csak a 8. osztályos és annál idősebb cserkészeinket várjuk. Lehet külsősöket is hívni, de mindenféleképpen jelezni kell csapatparancsnokunknak (ugyanis az ő engedélye nélkül csak a cserkészeinket tudjuk beengedni)!

Jelentkezés november 29-éig (kedd) bansznál. Ez azért fontos, mert a játék személyre szabott előkészületeket is igényel. Ha valaki még nem tudja biztosra, az is jelezzen!

Ha lemaradtál volna a játék előzményeiről, olvasd el (ál)híreinket: Újabb világcég Kecskeméten, utána Állatkísérletek Kecskemét főterén, végül pedig Tankok a belvárosban!

A vándoroknak lehetőségük van más küldetést is választani. Szóljon, akit érdekel a dolog! :) Valamint ne felejtsétek el, hogy szombaton délután vándor rajgyűlés, hangverseny és rajvacsora!

A Facebook-eseményt itt találod.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült