Csapattábor 2011.

Időpont: 2011. július 6-15.

Rettenthetetlen janicsárok és legyőzhetetlen szpáhik! Mohamed futásának 1389-ik évében a fényességes Szulejmán szultán ismét nagy hadjáratot indít, az gyaur magyarok országa ellen. Cél a felvidék kapujának Agriának (Egernek) a bevétele, melyet az ebhitű Dobó István védelmez. A siker érdekében a szultán elküldi előbb hű vezérét Ali Bence budai pasát, hogy hódoltassa meg Agria elővárát, s mi Köpörülü Zoltán nagyvezír vezetésével hozzájuk csatlakozunk július 6-án. A győzteseket huri leánykák és mézízű sörbet várja.

Jelentkezés: az isztambuli beglerbégeknél Szabó Zsuzsannánál, vagy Telekes Tamásnál 5000 akcse (Ft) befizetésével a kincstárba.

Indulás: 2011. július 6-án szerda reggel 7 órakor a színház elől különbusszal.

A tábor ideje alatt a Tábori Hírmondó folyamatosan üzemel!

Egészségügy: minden táborozó 4 napnál nem régibb háziorvosi igazolást hozzon, hogy táborozásra alkalmas. Aki allergiás és gyógyszert szed, hozzon magának és az indulásnál legkésőbb közölje!

A hadjárat költsége: 13000 akcse. Aki már befizette az előleg 5000-et az a fennmaradó 8000 akcsét az induláskor adja át. Aki még tartozik a 2000 akcse tagdíjjal, azt is hozza!

Amit nem kell hozni: MP3, Cd-lejátszó, magnó, elektromos játék, háremhölgyek (azok lesznek a táborban, melyről a fényességes padisah gondoskodik). Amennyiben mobiltelefont hoz a cserkész, felelősséget nem vállalunk érte, tölteni nem tudjuk, naponta 19 és 20 óra között van lehetőség telefonálásra.

Felszerelés: cserkészegyenruha (ebben utazunk), cserkészing, nyakkendő, bőbugyogó, turbán, török kaftán, janicsár kard, melegítő, rövidnadrág, póló, hosszú nadrág, pulóver, sapka, esőkabát, pizsama, fehérnemű, zokni, fürdőruha, törölköző, tisztálkodási szerek, hálózsák, polifoam. Szennyesnek zacskó. Cipő, szandál, vagy papucs. Étkezéshez: műanyag (vagy fém) tányér, bögre, kanál, villa, kés, konyharuha, csajkazsák, tehát, amiben ezeket tárolja. Zseblámpa, szúnyogriasztó, Fenistil kenőcs, cserkészfüzet, íróeszköz, varrókészlet, zsebkendő.

Érkezés: 2011. július 15-én pénteken az esti órákban Isztambulba (Kecskemét). A pontos időpontról a Hírmondó ad tájékoztatást (aznap délután).

Aki bármilyen élelmiszert fel tud ajánlani (krumpli, hagyma, zöldség gyümölcs, 1 üveg lekvár…) azt szívesen vesszük.

Tavalyi képek: itt.

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült