Téli portya szavazás

Elérkezett a pillanat, amikor részletesebb infókkal is tudok szolgálni, valamint nektek is átfogóbb képetek van a januári és februári programjaitokról, mint pl. vizsgák, valamint családi, baráti és iskolai nyaralások/telelések stb.

Úticél a Kiskunsági Nemzeti Park Naprózsa Erdei Iskolája, ami az 52-es úton, a 20. km mellett van, Fülöpházától nem messze, a homokbuckák mellett. Elhelyezés 6-8 ágyas szobákban, ágyban, de saját hálózsákban, önellátással, tusolóval, wcvel. A portyán kószák és roverek vehetnek részt (ha jól tudom 9. osztálytól a határ a csillagos ég), maximum 30 fő.

A program: túrázás (nem teljesítménytúra, inkább csak lötyögés a természetben), esetleg éjszakai túra; szánkózás és hógolyózás (ha van hó); igény esetén őrsi és rajfoglalkozások; este filmnézés; vasárnap áhítat. A portya elsődleges célja, hogy végre télen is elmenjünk természetjárni, valamint hogy az őszi félévet és a vidőszakot kipihenve eltöltsünk néhány napot egymás társaságában, lehetőleg úgy, hogy jól érezzük magunkat, de azért hasznunkra is váljon. :) (Szép, idilli, összetett célok, nem? :) )

A dátum még, ami nem tiszta. Ez erősen függ tőletek, szeretném, ha minél többen el tudnánk rá jönni. Ebbe két dolog szólhat bele: a ti időbeosztásotok, és az összeg, amit rááldoztok. A költségek: kaja (mindenki magának, vagy igény esetén összefogva, van konyha, de akkor is mi fizetjük), utazás (busszal most épp 2x230Ft-nak tűnik) és szállás (ami a leginkább döntő: 1750Ft/éj). Tehát el kell dönteni, hogy melyik hétvégén, és hány éjszakát szeretnétek a természet közelében eltölteni!

Készítettem egy szokásos doodle szavazást, ahol összegyűjthetjük a véleményeket, igényeket. A címét az email fiókodban megtalálod!

Mindegyik hétvégére 3 időpont van kiírva: egy péntek-szombat és egy szombat-vasárnap 1 éjszakás, valamint egy péntek-vasárnap 2 éjszakás lehetőség. [Kitöltése értelemszerűen: ha azon a hétvégén szívesen eljössz két éjszakára, de nem zavar az sem, ha csak 1 éjt maradunk, akkor pipáld ki mindhárom hozzá tartozót! Ha azt mondod, hogy egy éjszakára felesleges kimenni és nem is érdekel az 1 éjszakás, akkor csak a 2 éjszakást pipáld ki! Ha nem tudsz/akarsz ennyi pénzt rááldozni, akkor csak a két 1 éjszakásat pipáld ki! Ha vmi programod van egyik nap, ezért csak az egyik estére tudnál jönni, akkor csak azt az 1 éjszakásat pipáld ki! :) - És ha még így sem megy, kérdezz nyugodtan! :) ]

A jelentkezésről még pár gondolat: a határidő 2010. december 24. 24:24, azaz szenteste éjfél + némi hibatűrés. :) A szavazáson való részvételed a kipipált időpontra való jelentkezésed. Erről a levlistánkon bővebben is szóltam. :)

Ha egyik időpont sem jó, akkor üres sort, ha pedig mindegyik, akkor egy teli sort jelölj be (főleg a létszám miatt)! Ha nem tetszik a doodle, vagy gőzöd sincs, hogy mikor érsz rá, vagy még összetettebb problémád van, akkor keress meg, már annak is örülök, ha életjelet adsz magadról. :) A szavazás alatti fórumon is lehet megjegyzéseket hagyni. Ha véletlenül 30 főnél többen jelentkeztek, akkor a jelentkezési sorrend dönt (jobb ötlet?). Szerintem az is megoldható, ha valaki csak a felére akar kijönni. Azon a hétvégén megyünk, amelyikre kb. a legtöbb szavazat érkezik. Ha túl lassan döntenénk el, és addigra a házat lefoglalnánk, akkor a következő legtöbb szavazós dátum lesz a nyerő.

A szükséges téli(!) felszerelést szívesen felsorolom annak, aki esetleg nem biztos a dolgában. :) Ha tudtok olyan kószáról, vagy roverről, aki nem olvas rendszeresen emaileket, vagy nem jön fel internetre, kérlek, szóljatok neki is (jó volna, ha mindenkihez eljutna a hír, én pedig sajnos nem tudok mindenkit személyesen körbejárni)! Köszi a segítséget! :)

Ha kihagytam valamit, vagy bármi kérdésetek, problémátok van, írjatok, még tök rugalmas és testreszabható minden! :)

Dicsőség és kondi, jó munkát!

Bence/bansz

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Regisztráció Folyamatban... Siker! Nem sikerült