Ceglédi biciklitúra

Jó munkát, sziasztok!

Megvan a ceglédi biciklis kirándulás időpontja. Két napra augusztus 17-ére, keddre és 18-ára szerdára mennénk. Gyülekező 17-én 8:50-kor az iskola előtt és innen indulunk 9:00-kor Ceglédre. Az út hossza kicsivel több, mint 40 km, szerintem ezt mindenki kibírja. :)

Az útvonal Kecskemét, Nagykőrös, Csemő és innen Cegléd. Kecskemét és Nagykőrös között végig van bicikliút, a maradék távot kisforgalmú alsóbbrendű utakon tesszük meg.

Frissítve (2010.08.14.): Aki nem szeretne biciklivel utazni, az választhatja a jó öreg buszos, vagy vonatos közlekedést is. A vonat 10:47-kor indul és 11:12-re érkezik, míg a busz 10:15-kor indul és 11:22-re érkezik. Mindkét lehetőség 320 Ft. Jelentkezzen, aki így jönne, és egyeztetjük, hogy busszal, vagy vonattal megyünk! Reméljük, így még többen kedvet kapnak arra, hogy eljöjjenek.

A színes programok között szerepel ismerkedős játék, városismereti játék, strandolás és egyéb közösségi játékok.

Hozni kell: bukósisak, láthatósági mellény (ezek kötelezőek!), hálózsák, polifoam, csajka, strand cucc, játékhoz kendő, kaja az első napra (vacsorát kapunk), TAJ-kártya, 18 éven aluli résztvevőktől szülők által alá írt papírost arról, hogy saját felelősségére vesznek részt a biciklitúrán. (De ez nem jelenti azt, hogy senki nem fog rájuk figyelni és vigyázni.)

Költségek: útiköltség és szállásdíj nincs, strandbelépő diákoknak (diákigazolvánnyal) 650 Ft, felnőtteknek 900 Ft, +saját költségek (zsebpénz).

Tábortűzhöz: 2 tábortűzi műsor "A ceglédi cserkészek a mi szemünkből" témával. Kérlek benneteket, ötleteljetek ezen!

Aki szeretne még jönni, az nyugodtan jelentkezhet. Azokat is kérem, akik már jelentkeztek, hogy tegyék meg még egyszer egy e-mail formájában biciklitúra címmel a beke.peter[kukac]citromail[pont]hu címre augusztus 15-éig! Erre azért van szükség, mert pontos létszámot kell tudnunk.

Jó munkát!

Beke Péter (őv.)

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Regisztráció Folyamatban... Siker! Nem sikerült