Kiscserkésztábor 2010.

Időpont: 2010. július 1. (csütörtök) – 4. (vasárnap)

A kiscserkésztábor Nagybugacon lesz egy volt tanyasi iskolában, ahol zuhanyzó, WC, rendes konyhahelység van. A gyerekek a házban alszanak és a táborban napi ötszöri étkezést kapnak. Tervezett programjaink: sok-sok játék és éneklés, méta, számháború, vízicsata, kézművesség, pásztormúzeum megtekintése.

Amit hozni kell: hálózsák, lepedő, „alvós mackó”, kispárna, törülköző, papucs, pizsama/hálóing, tisztasági felszerelés, szennyes ruhának nylon zsák, mindennapra legalább egy pár zokni, fehérnemű, rövidnadrág(ok), melegítő, hosszúnadrág, pólók, pulóver, cserkészing, kiscserkésznyakkendő, akinek van. Akinek nincs cserkészinge, hozzon világosbarna, vagy fehér inget. Esőkabát, sapka, vagy kendő napszúrás ellen, szúnyog- és kullancsriasztó szer, napkrém. Cserkészfüzet, tolltartó, 2 m zsineg vagy spárga, konyharuha, evőeszköz, tányér (amiből levest is ehet), bögre, egy zacskó, vagy anyagzsák, amibe ezeket teszi. Zárt cipő, szandál.

Aki gyógyszerérzékeny, vagy állandó gyógyszert szed, kérem írásban tájékoztasson!!! Illetve a speciális gyógyszereket az adagolás leírásával az utazásnál adja át a felnőtt vezetőnek.

A tábor díja 6000 Ft. Ebből már 3000 Ft-ot befizettek előlegnek. Kérem a maradék 3000 Ft-ot, névvel ellátott zárt borítékban indulásnál leadni!

Utazás: 2010. július 1.-én csütörtökön reggel 8 órakor találkozó a Piarista Gimnázium előtt.

A csomagokat autóval kiszállítjuk (ebben szeretnénk segítséget kérni a kedves Szülőktől, mert a busz nem tud házig menni), a gyerekek csak némi elemózsiával és itallal felszerelt hátizsákkal szállnak fel a buszra. Aki nem bírja a busz utat, az vegyen be előtte gyógyszert! Az első napra még a déli órákra is legyen némi szendvics, mert a konyha csak estére tud főtt ételt adni.

Érkezés: július 4-én vasárnap délután 18 órára a Piarista Gimnázium melletti parkolóba.

Amennyiben lehetséges, kérem a kedves szülőket, hogy ne adjanak a gyerekeknek, MP3- és CD-lejátszót.

Aki mobiltelefont ad gyermekének, az csak este 19-20 óra között hívhatja, vagy bárki érdeklődhet, beszélhet gyermekével az én telefonszámomon: 30/442-64-94. A tábor ideje alatt a hírmondó is üzemelni fog (http://vetessy.hu/hirmondo).

Kecskemét, 2010. június 8.

Szabó Zsuzsanna

csapatparancsnok

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Kérem Folyamatban... Siker! Nem sikerült