Tavaszi portya

Itt a tavasz, itt a kétnapos portya ideje. Idén április 17-18-án (szombat-vasárnap) megyünk. Cél a Börzsöny hegység. Szállás a Verőcei Református Iskolában. Program: kis és nagytúra, lehet választani (de csak a 18 év felettieknek), cserkészfoci, méta, puszicsata, humorizálás...

tavalyi portya

Külön busszal megyünk, vagy vonattal (ez a létszámtól függ). Indulás reggel 7-kor a színháztól, vagy ha vonattal, akkor 7:47-kor a vasútállomásról. Ha busszal megyünk, lehet hozni plusz csomagot, amit be tudunk a csomagtartóba rakni, ha vonattal, akkor minden a hátunkon lesz.

A költsége kb. 3500 Ft, attól függ, hogy hány km-t megyünk (ez tartalmazza az utazás, a szállás és a másnapi étkezés költségét). Első napra mindenki hozzon hideg élelmet. Ezen felül polifoam, hálózsák, kajakészlet. Mindkét nap egyenruhában túrázunk, de legyen még váltóruha, pizsi. :)

Jelentkezés: 2000 Ft előleg befizetésével Szabó Zsuzsi néninél, vagy Telekes Tamás bácsinál április 12-ig (hétfő).

Arra kérünk mindenkit, aki az írtaknak megfelelően nem tud az előleg befizetésével jelentkezni (pl. egyetemisták), hogy feltétlenül jelezze, hogy jön-e, vagy nem, és hogy busszal jön-e, vagy az utazását külön intézi, mert a létszámtól függ, hogy tudunk-e buszt rendelni, vagy nem érdemes.

Kedd-szerda körül derül ki, hogy mivel megyünk, tájékoztatás ugyanitt.

tavalyi portya

0% spam, 100% cserkészet!
Most nem
Érdekel Folyamatban... Siker! Nem sikerült